Η Φώφη αυτοκτόνησε σκότωσε το ΠΑΣΟΚ…!«εκδικήθηκε» τον Βενιζέλο κόβοντας τα δικά της πόδια…!!!

93

Πάτησε τη σκανδάλη η κυρία Φώφη Γεννηματά. Χωρίς να πάρει χαμπάρι ότι η κάννη του περιστρόφου ήταν στραμμένη στον ίδιο της τον κρόταφο… Και το κόμμα που μοίρα κακιά της έλαχε να ηγείται…

Θα ’λεγε κανείς «δεν φταίει η ίδια, τόση ήταν…». Της δόθηκε (χάρη στο επώνυμό της) η ευκαιρία να αποδείξει πως είχε κάποιο εκτόπισμα, πως μπορούσε να συμβάλει δημιουργικά και με συναίσθηση υπευθυνότητας στην προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας, περιφρούρησης της δημοκρατίας. Δεν το κατάλαβε. Τόση ήταν…

Η κίνησή της να καλέσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο γραφείο της σαββατιάτικα για να του ανακοινώσει με τρόπο ιταμό ότι… τον πετάει έξω από το ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύει ένα μήνα πριν από τις εκλογές ότι η κυρία δεν έχει καταλάβει τίποτε από όσα συμβαίνουν γύρω της!

Και τον πέταξε έξω, επειδή θεωρεί ότι «είχαν διαφορές ως προς τη γραμμή του κόμματος…», τόσο… αξεπέραστες και επικίνδυνες για την παράταξη, που του πρότεινε «για να προσφέρει στη εκλογική μάχη, να δεχθεί να μπει στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας…»!

Πολιτική προσέγγιση και ανάλυση δεν χωρά. Εδώ τον λόγο τον έχει η επιστήμη της ψυχιατρικής. Έδειξε ηγετικό τσαμπουκά η κυρία Φώφη, θέλησε να εκπέμψει το σήμα ότι «το κόμμα είναι αυτή!», και σαν τον… απατημένο σύζυγο «εκδικήθηκε» τον Βενιζέλο… κόβοντας τα δικά της πόδια -μαζί με τις ελπίδες ενός κόσμου που πίστευε σε ένα ΚΙΝΑΛ με ρόλο και λόγο για την επόμενη μέρα.

Ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε (αυτό που οι πάντες υποψιάζονταν από καιρό…) ότι η Φώφη και η «ομάδα» της (διάβαζε Λαλιώτης και κάτι απολειφάδια της ΔΗΜΑΡ…) θέλουν να κάνουν ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ, ό,τι καταστροφικότερο δηλαδή όχι μόνο για τον χώρο, τον οποίο ο κ. Τσίπρας δεν έκρυβε ότι ήθελε να τον κάνει μια χαψιά, αλλά και για τη χώρα.

Να παίξουν, δηλαδή, το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ και να στερήσουν τη δυνατότητα στη ΝΔ (σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας της) να σχηματίσει κυβέρνηση. Για να παραμείνει «παίκτης» ο Τσίπρας και η Ελλάδα να πέσει στον τυφώνα της απλής αναλογικής…

Η Φώφη Γεννηματά με την κίνησή της… διατυμπανίζει ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική. Διώχνοντας τον Βενιζέλο ως «δεξιό», αυτομάτως τον… «χαρίζει» στη ΝΔ, στρέφει πολλούς που εκτιμούν την κρίση, τον λόγο, και τις απόψεις του, που πιστεύουν στην ανάγκη ένα τέτοιο μυαλό είναι χρήσιμο να υπάρχει στη Βουλή και θα ψήφιζαν ΚΙΝΑΛ (ιδίως μετά τα ικανοποιητικά ποσοστά των ευρωεκλογών) να… ψηφίσουν απευθείας ΝΔ, για να μη διακινδυνέψουν αριστερές περιπέτειες από τη Φώφη, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας Μητσοτάκη!

Στη λογική ης λάσπης, μάλιστα, το στενό επιτελείο της Φώφης βάζει παπαγαλάκια να διαδίδουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε ήδη συμφωνήσει με τη ΝΔ για θέση στο δικό της ψηφοδέλτιο Επικρατείας, και με την κίνησή της… πρόλαβε να τον εκθέσει! Μυαλό χήνας…

Θεωρούμε άκρως απίθανο ο κ. Βενιζέλος να έχει συμφωνήσει κάτι τέτοιο, ή να έχει δεχθεί τέτοιο «ντιλ» στο παρασκήνιο η ΝΔ. Αλλά ακόμη κι αν ως υπόθεση εργασίας το δεχθούμε, δεν θα εξέθετε πολύ περισσότερο τόσο τον κ. Βενιζέλο όσο και τη ΝΔ αν τον έβαζε η Φώφη επικεφαλής του Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, και ο Βενιζέλος «την έκανε» όταν θα ξεκινούσε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία;Αποδεχόμενη de facto τον ηγετικό ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο της Κεντροαριστεράς και αναλαμβάνοντας να οδηγήσει το ΚΙΝΑΛ (το όποιο απομείνει στις εκλογές…) στο μαντρί της Κουμουνδούρου, η Φώφη έδωσε τη χαριστική βολή στο κόμμα της. Γιατί, ακόμη και αυτή, δεν είναι δυνατόν να φαντάζεται ότι μετά από αυτό θα… σημειώσει βελτίωση στις βουλευτικές εκλογές. Απλώς, δίνει ένα φιλί ζωής (κι αυτό, αμφίβολο) στις ονειρώξεις του Αλέξη Τσίπρα, για κάποιον κεντροαριστερό ρόλο στο άδηλο μέλλον.

Δυστυχώς, τόσο μυαλό έχει και τόση ήταν η κυρία Γεννηματά…
Πηγή: iefimerida.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ