Θ.Παπαχριστόπουλος “Πότε θα παραιτηθώ… δεν έχω αλλάξει στάση”

55

«Δεν έχει αλλάξει στάση, περιμένω να ψηφιστεί το πρωτόκολλο για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και θα κάνω αυτό που έχω πει. Θα είμαι ένας απλός πολίτης», δήλωσε στο enikos.gr ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Είτε με διαγράψει ο Καμμένος, είτε δεν με διαγράψει, την έδρα την χρωστάω. Οι γονείς μου με έμαθαν να επιστρέφω τα δανεικά», τόνισε ο κ. Παπαχριστόπουλος προσθέτοντας ότι «δεν είχα σκοπό να διαλυθεί η κοινοβουλευτική ομάδα, έκανα υποχωρήσεις και έχω κατηγορηθεί ότι είμαι ασυνεπής».

Επίσης, ο κ. Παπαχριστόπουλος εξέφρασε την αντίθεσή του στη δήλωση Καμμένου ”εάν τολμήσουν να μου διαλύσουν την κοινοβουλευτική ομάδα, σε τέτοιου είδους βρώμικες κινήσεις και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις θα πρέπει να ξέρουν παρέλαση δεν θα κάνουμε” λέγοντας «δεν επιτρέπεται να ακούς την κουβέντα δεν θα πας στην παρέλαση».

Για τα επόμενα πολιτικά του βήματα, ο κ. Παπαχριστόπουλος επισήμανε ότι «αν μου κάνει την τιμή και μου πει ο Τσίπρας γουστάρω να με βοηθήσεις εκεί, θα το κάνω».

Τέλος, αναφερόμενος στους έξι βουλευτές που εξέφρασαν τη στήριξή τους στην κυβερνητική πολιτική, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σημείωσε ότι «δεν συμφωνώ να περιφέρονται και να διαπραγματεύονται την έδρα τους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ