Ισχυρό πλήγμα στο συνδυασμό του Θ.Μανάβη στο Δήμο Βέλου-Βόχας… η παραίτηση Δ.Καραχοντζίτη 

92

Ισχυρό πλήγμα φαίνεται να δέχεται ο συνδυασμός του Θανάση Μανάβη στο Δήμο Βέλου-Βόχας μετά την επίσημη ανακοίνωση παραίτησης του Δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Καραχοντζίτη και η οποία ακολούθησε την παραίτηση του Βαγγέλη Λιάκου.

Με την παραίτηση αυτή ο κ. Μανάβης χάνει άλλο ένα στήριγμα στην δύσκολη για αυτόν εκλογική περιφέρεια του Βέλου και ο προεκλογικός του αγώνας μοιάζει να κάνει αρκετά βήματα πίσω αφού η επιχειρούμενη διεύρυνση δείχνει να οδηγείται σε εντυπωσιακή συρρίκνωση, η οποία πλέον λαμβάνει ΥΠΑΡΞΙΑΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Όπως καταγγέλει ο αποχωρήσας δημοτικός σύμβουλος, ο συνδυασμός του κ. Μανάβη επί 4 έτη

  • δεν εκτέλεσε ούτε τα στοιχειώδη ,
  • δεν υπήρξε καμμία επικοινωνία μεταξύ τους,
  • καμμία συγκέντρωση του συνδυασμού ως όφειλε για την δημιουργία προγράμματος και αντιπολιτευτικής γραμμής,
  • παρά μόνο στείρα κριτική για την κριτική χωρίς νόημα και ουσία ,
  • με έλλειψη προτάσεων και αυτοδιοικητικής γνώσης
  • με αποτέλεσμα να μην έχει νόημα η παραμονή των δημοτικών συμβούλων στο συνδυασμό του.

Ακολουθεί το κείμενο-καταπέλτης της παραίτησης:

 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΕΛΟΥ  –  ΒΟΧΑΣ ΚΑΙ  ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  

Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Η

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ  «ΝΕΑ ΠΝΟΗ»

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Του Δημητρίου Καραχοντζίτη, Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Βέλου – Βόχας.

                    **************************************

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, με την παρούσα σας δηλώνω την παραίτησή μου και την αποχώρησή μου από τον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΝΟΗ με επικεφαλή τον κ. Αθανάσιο Μανάβη, συνδυασμό με τον οποίο εξελέγη στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Ηδη με την παρούσα, σας δηλώνω ότι παραμένω ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέλου – Βόχας  καταθέτοντας την γνώμη μου και την ψήφο μου με ευθύτητα, ειλικρίνεια και εντιμότητα, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών το οποίο θέλησα να υπηρετήσω ασχολούμενος επί σειρά ετών με τα κοινά της τοπικής αυτοδιοίκησης, θέλοντας να προσφέρω στον τόπο μου και στους συνδημότες  μου.

Στην συμμετοχή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας ως δημοτικός σύμβουλος, ουδέποτε προέβαλλα το προσωπικό μου συμφέρον και φιλοδοξία και χωρίς να υπολογίσω το προσωπικό μου κόστος, πάντοτε εργάσθηκα με αυταπάρνηση, ειλικρίνεια και εντιμότητα για την πρόοδο των θεμάτων και την επίλυση των προβλημάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δυστυχώς όμως πολλές φορές στην πορεία μου αυτή ήμουν μόνος, χωρίς την στήριξη του συνδυασμού με τον οποίο εξελέγη, ο επικεφαλής του οποίουχαράσσει δική του αυτόνομη πορείαχωρίς ποτέ να κληθούμε τα μέλη του συνδυασμού που τον στήριξαν και τον εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο να συνεδριάσουμε προκειμένου από κοινού να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που ανακύπτουν και να έχουμε μία κοινή πολιτική και στόχο στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που ανακύπτουν στο Δήμο μας σύμφωνα με τις αρχές και τις προγραμματικές δηλώσεις του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΝΟΗ.

Δυστυχώς ο συνδυασμός από τις εκλογές του 2014 και εντεύθεν, ουδέποτε συνεδρίασε, ουδέποτε συγκάλεσε τα μέλη και τους υποψηφίους που έδωσαν αγώνα για την εκλογική επιτυχία του συνδυασμού και ουδέποτε ενημέρωσε όχι μόνο τα μέλη αλλά και εμένα ως εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο για την πορεία του συνδυασμού και τα προβλήματα του Δήμου μας.

Το μόνο που ενδιέφερε τον επικεφαλή του συνδυασμού μας ήταν η στείρα και χωρίς επιχειρήματα αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, προκειμένου να πλήξει την δημοτική αρχή στο έργο της.

Επειδή αυτή η λογική ξεφεύγει από την δική μου προσωπική άποψη και δεοντολογία για τον τρόπο προσφοράς στον τόπο μου , αφού μέλημα μου είναι η επίλυση των προβλημάτων του δήμου μας με την συνεργασία όλων των παραγόντων του Δήμου, στηρίζοντας ακόμα και το έργο της δημοτικής αρχής εκεί που είναι προς την σωστή κατεύθυνση και όχι μόνο κριτική για την κριτική χωρίς επιχειρήματα.   

Για τους ανωτέρω λόγους, παραμένω Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλοςμαχόμενος τα καθημερινά προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης τιμώντας την ψήφο των δημοτών που με εξέλεξαν στο Συμβούλιο του Δήμου μας.        

  πηγή-isthmos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ