ΙΩΝΝΑ ΚΑΣΙΜΗ | ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΑ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΜΑΣ

113

Σε λίγες ημέρες θα αναδειχθεί η νέα περιφερειακή αρχή, που θα κληθεί να οδηγήσει την Πελοπόννησο, τα επόμενα χρόνια στην έξοδο από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει με ευθύνη της απερχόμενης ομάδας που την διοίκησε επί 9 χρόνια.

Η επιλογή είναι και ατομική και συλλογική και πρέπει κανείς να σκεφτεί πολύ σοβαρά μέχρι να πάει στην κάλπη, το δικό του μέλλον, της πόλης ,του νομού και της περιφέρειας του.

Πάντα με γνώμονα τους καιρούς που είναι δύσκολοι και απαιτούν από όλους μας υπερβάσεις.

Πρέπει να παλέψουμε για ένα αύριο με μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια. Πρέπει να αγωνιστούμε για τα πιστεύω μας και τα ιδανικά μας.

Αποτελεί καθαρά δική μας απόφαση να συμβάλλουμε με όλη μας τη δύναμη για να θέσουμε νέες βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Ξεκινά αυτή τη νέα πορεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με επικεφαλής τον Παναγιώτη Νίκα, γνωρίζοντας τις αντικειμενικές προοπτικές και δυνατότητες της περιοχής αυτής.

Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι περιοχή με συγκριτικά πλεονεκτήματα, που μπορεί να αποτελέσει πηγή ανάπτυξης και ευημερίας για τους κατοίκους της, αλλά και για όλη την Ελλάδα.

Για όλους εμάς

*  που πιστεύουμε σε μια ειλικρινή σχέση του πολίτη με την Πολιτεία,

*  που θέλουμε να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος,

*  που διεκδικούμε ρήξεις και τομές για το καλό του κοινωνικού συνόλου,

*  που απαιτούμε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες και οι προσπάθειές μας,

*  που θέλουμε μία μεγάλη και ευρεία Δημοκρατική Παράταξη

δεν υπάρχει χρόνος για πειραματισμούς.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου, αυτή τη φορά ζητώντας την ψήφο σας στην Περιφέρεια περιφέρεια Πελοποννήσου, στην δημοτική ενότητα Κορινθίας.

Ζητώ τη ψήφο σας για να αγωνιστώ μαζί σας και να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να λύσουμε προβλήματα, να αποκαταστήσουμε αδικίες, να ακούσουμε τους ανθρώπους της Περιφέρειας Πελοποννήσου και να ξεκινήσουμε μαζί μια νέα προσπάθεια για τον τόπο μας.

Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης από τους Κορίνθιους και τις Κορίνθιες για να φτιάξουμε ΟΛΟΙ μαζί τον τόπο μας όπως ονειρευόμαστε.

Τόσο η προσωπική μου πορεία όσο και η συνολική πορεία του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο», εγγυώνται καλύτερες ημέρες και πρόοδο σε όλους τους τομείς.

Στην νέα πορεία θα είμαστε πολύ κοντά στους Κορίνθιους.

Και το αξίζουν και το δικαιούνται, γιατί είναι εξαιρετικός τόπος και εξαιρετικοί άνθρωποι..!

Δέσμευση δική μου είναι ότι αν με επιλέξετε και με τιμήσετε με την ψήφο σας, θα αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου να κάνουμε την Κορινθία,πρώτη σε όλους τους τομείς.

Εφτασε η μεγάλη στιγμή, να τελειώνουμε με ότι μας κούρασε, μας πίκρανε και μας απογοήτευσε.

Στηρίζουμε δυνατά τον Παναγιώτη Νίκα, την παράταξη «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννηοο»

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΜΑΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΣΙΜΗ

Υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ