Καιρός – Ωκεανίς: Νεότερα στοιχεία για το πολικό ψύχος – Που θα πέσει χιόνι- Οι θερμοκρασίες στην Κόρινθο

67

Ο καιρός σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία από το meteo.gr, θα αρχίσει να επιδεινώνεται από το βράδυ της Παρασκευής (22/02/2019) και θα κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο με μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια. Η κακοκαιρία «Ωκεανίς» θα έχει ως κύρια χαρακτηριστικά την μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας πάνω από 10 βαθμούς, σε σχέση με την Πέμπτη 21/02. Αυτό, γιατί θα έρθουν αέριες μάζες πολικής προέλευσης. Επίσης, θα έχουμε και πάλι, ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως πάνω από τη θάλασσα αλλά και χιόνια αρχικά την Παρασκευή 22/02 στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βόρειας χώρας.

Από το πρωί του Σαββάτου 23/02 θα χιονίσει και στα πεδινά της Βόρειας Ελλάδας και από το βράδυ του Σαββάτου στα πεδινά της Θεσσαλίας και ημιορεινά της Στερεάς και Πελ/νήσου. Τις επόμενες ώρες θα γίνουν γνωστά με νεότερες ανακοινώσεις τα υψόμετρα χιονόπτωσης (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής).

Η δυτική Κρήτη θα επηρεαστεί και πάλι από έντονες βροχοπτώσεις.

Το Σαββατοκύριακο, εκτός από το τσουχτερό κρύο και τα χιόνια, πολύ θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεων 9-10 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Αιγαίο, ενώ πολύ θυελλώδεις άνεμοι εντάσεων έως 8-9 μποφόρ θα επηρεάζουν κατά περιόδους χερσαίες περιοχές της ανατολικής και νότιας χώρας.

Aναλυτικά ο καιρός στην Κόρινθο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ