Καλό ποδαρικό για το νέο έτος έκανε η Κορινθος 06…δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα

80

Καλό ποδαρικό για το νέο έτος έκανε η Κορινθος 06, που νίκησε 1-0  (μόνο…) την σκληροτραχηλη ομάδα του Τενεατη Αθικιων. Δύσκολη νίκη για τους πρωτοπόρους του πρωταθληματος που δεν περιμεναν τόση σθεναρη αντίσταση από τους φιλοξενουμενους που παλευαν με νύχια και με δόντια να αποφύγουν την ήττα στο ΔΑΚ ΚΟΡΊΝΘΟΥ.

Για να λέμε όμως τα πράγματα με το όνομα τους οι φιλοξενούμενοι μέχρι να επιτευχθεί το γκολ της νίκης για την ομάδα του Τάσου Περρα στο 78,’ δεν πατησαν την περιοχή του γκολκίπερ της Κορινθου 06 Σταύρου Σκουρτη. Έτσι οι μετέπειτα νικητές σπαταλησαν ένα ημιχρονο με δύο κλασικές ευκαιρίες, αυτή της στραβοκεφαλιας προς την εστία του τερματοφυλακα του στο 28′ του Νίκου Κορδαλη και αυτής του σουτ του Βασιλαρη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου που βρήκε το δεξί κάθετο δοκαρι του Ταμπακου.

Στο Β’ ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και αποφασιστικά στο παιγνίδι, δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ αλλά την τελευταία στιγμή κάτι ή αυτοθυσια των αμυντικων του Τενεατη, κάτι ή αστοχια η και ατυχία αν θέλετε των Κορινθιων, είχε σαν αποτέλεσμα να διατηρείται το 0-0. Οι γηπεδούχοι δεν απογοητευτηκαν συνέχισαν να πιεζουν, πιστευαν οτι το γκολ ήταν θέμα χρόνου, και δεν έπεσαν έξω αφού η πίεση αυτή απέφερε καρπούς στο 78′ όταν σε φάση διαρκειας στα καρέ του Ταμπακου ο Σάκης Τζανετος με κοντινό πλασέ εγραψε το 1-0 και έδωσε την νίκη στην ομάδα του διατηρώντας ταυτόχρονα την διαφορά των τριών πόντων από τον δεύτερο ΑΟΛ Λουτράκι.

Από το λεπτο αυτό οι φιλοξενούμενοι προωθηθηκαν προς την περιοχή του Σκουρτη προσπάθησαν για την ισοφαριση χωρίς βέβαια να κάνουν κάποια ευκαιρία αφού η άμυντικη λειτουργία των γηπεδούχων ήταν άριστη. Έτσι η Κορινθος 06 πήρε μια πολύτιμη και δικαιη νίκη ενώ οΤενεατης άφησε καλές εντυπώσεις μόνο στην αμυντική του λειτουργία. Δύο λόγια για τον καλο διαιτητή Π.Κακριδη.

Αν και το παιγνιδι διαιτητικα ήταν εύκολο μέχρι το τέλος του, εν τούτοις πάρα λίγο να τα κάνει θάλασσα. Όταν κρατάς καθυστέρηση 4 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα και η εστία του Τενεατη είναι κενή αφού είχε προωθηθει και ο τερματοφυλακας για την ισοφαριση, δεν σφυριζεις τη λήξη του παιχνιδιού ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει ο Μυργιωτης.

Είσαι πολύ καλός διαιτητής και αν θες να πας μπροστά προσπάθησε. Βέβαια ο απόλυτος χρονομετρης είναι ο διαιτητής αλλά τέτοιες λεπτομέρειες χτιζουν καριερες. Καλοί και οι δύο βοηθοί Τριανταφυλλος και Σανος.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06. Σκουρτης, Οικονόμου, (71′ Γκουριωτης ), Φιλης, Τριμπονιας, Βασιλαρης, Μαγγινας ,Καμπιωτης (60′ Δημητριάδης ), Τζανετος, Χατζησοφρωνιου  (65′ Τσατσοπουλος ), Μυργιωτης, Καπλατζης (77′ Μαυρελης )   ΤΕΝΕΑΤΗΣ. Ταμπακου, Ε.Οικονόμου, Μαρινος, Κορδαλης  (84’Μπαστουνης ), Γιαννου, Σινανι  (70′ Γ.Τζαναβαρας ), Ολαρασου, Λεκκας, Ν.Οικονόμου  (73′ Ε.Τζαναβαρας ), Π.Οικονόμου, Γκουριωτης  (46′ Π.Μπαλαφας ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ