Κατερίνα Φαρμάκη” ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΧΩΡΑ”

92
Αποφάσισαν να προκαταβάλλουν στους εταίρους 5,50 δις ευρώ σε δεσμευμένο λογαριασμό ,ως εκδήλωση καλοπιστίας για την επίτευξη πλεονασμάτων 3,50% !!!!
Αυτό σημαίνει ότι δεσμεύουν την όποια μελλοντική κυβέρνηση από την διεκδίκηση μείωσης του πρωτογενούς πλεονάσματος 3,50% για τα 2020-2021-2022. και 2% μέχρι το 2060 !!!
Το κίνημα αλλαγής έχει θέσει το ζήτημα της μείωσης του ύψους των πρωτογενών πλεονασμάτων ,προκειμένου να αναπνεύσει η οικονομία ,να γίνουν δημόσιες επενδύσεις και να μειωθεί η υπερφορολόγηση σε όφελος της ανάπτυξης .
Δεν μπορεί να προχωρήσει η Ελλάδα ,με πετσοκομμένο το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων ,με υπανάπτυξη και λογικές ελεημοσύνης .
Δουλειές χρειάζονται οι νέοι μας, καλύτερους μισθούς ,και όχι επιδόματα.
Το προεκλογικό άγχος του κυβερνητικού επιτελείου και η έλλειψη σχεδίου οδηγεί σε λάθος κινήσεις ,που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν μεγάλη βλάβη στον Ελληνικό λαό καθώς τον εμποδίζουν από οποιαδήποτε βελτιωτική κίνηση στο μέλλον !!

Το στοίχημα για το ΚΙΝΑΛ λοιπόν είναι να συναντηθεί με τους πολίτες, και να χτίσουν μαζί ένα νέο πολιτικό και κοινωνικό συμβόλαιο.
Η χώρα δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Πασοκ #Κίνημα αλλαγής# ξανά μπροστά !!!!
 .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ