Καφέ της Χαράς:Η ανάρτηση για τα νέα επεισόδια!

78

Θα έχεις ακούσει φαντάζομαι για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1! Η σειρά, που είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης, θα επιστρέψει με νέα επεισόδια.

Μάλιστα, προβλέπεται να γυρίσουν σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς που αγαπήσαμε πριν από αρκετά χρόνια. Ωστόσο, θα υπάρξουν και προσθήκες στο καστ!

Μία από αυτές θα είναι και η Ζέτα Δούκα!

Κατά πάσα πιθανότητα από τη σειρά θα απουσιάζει η «Χαρά», Ρένια Λουιζίδου!

Ωστόσο, ο Πάρις Σκαρτσολιάς, ο τηλεοπτικός «Μανωλάκης», θα βρίσκεται στη συνέχεια της σειράς. Ο νεαρός ηθοποιός έκανε μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram εκφράζοντας την ανυπομονησία του.

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει, είναι πια σχεδόν 100% αποφασισμένο και οι διαδικασίες προχωρούν. Μάλιστα είναι στις προθέσεις του καναλιού και του Χάρη Ρώμα, η σειρά να επιστρέψει στα πλαίσια του εορτασμού των 30 χρόνων του καναλιού.

Αυτό όμως φαίνεται πως είναι και ο λόγος που η πρωταγωνίστρια Χαρά Χάσκα, κατά κόσμον Ρένια Λουϊζίδου, δε θα μπορέσει να συμμετάσχει στα νέα επεισόδια.

Σε δηλώσεις που έκανε η ίδια για το περιοδικό 7 μέρες, ανέφερε: «Δεν είναι θέμα προτεραιότητας που τη θέτω εγώ. Είναι μια δουλειά που τρέχει τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν μπορώ ούτε συναισθηματικά ούτε ως επαγγελματίας να σηκωθώ να φύγω, νομίζω κανένας μας δεν θα το έκανε αυτό. Έχω μια καλή συνεργασία με όλους αυτούς τους ανθρώπους και με το κανάλι, οπότε δεν μπορώ να κατεβάσω τα ρολά επειδή, εγώ έχω μια άλλη πρόταση, ακόμη κι αν αυτή η πρόταση είναι κάτι πολύ δικό μου και πολύ αγαπημένο. Μακάρι χρονικά να μπορούσα να είμαι και στα δύο, αλλά βρίσκομαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης. Δεν φταίω εγώ που είναι φέτος τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 (γέλια), αλλιώς θα συζητάγαμε με τον Χάρη να το κάνουμε παρακάτω. Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορώ να κάνω και τις δύο δουλειές. Και οι δύο είναι κομμάτια δικά μου πια».

Και τώρα ήρθε η ώρα να πω τη γνώμη μου!

Θα είναι λάθος και του Χάρη Ρώμα και του ANT1 να προχωρήσει σε αυτό το remake, χωρίς να έχει εξασφαλίσει την παρουσία της πρωταγωνίστριας με την οποία έχει ταυτιστεί εδώ και τόσα πολλά χρόνια. Δεν είναι κάποιος δεύτερος ρόλος, είναι ο κεντρικός. Η ίδια η σειρά έχει το όνομά της. Είναι σαν να επέστρεφε το «Κωνσταντίνου και Ελένης» χωρίς την Ελένη Ράντου. Γίνεται; Δε γίνεται!

Για να δούμε τι θα γίνει…

neolaia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ