Κινδυνεύουν οι πρωτοπόροι στη Β΄ Κορινθίας, ντερμπι στη Ξυλοκέριζα

71

Ένα από τα συναρπαστικότατα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα ,αναμφισβήτητα, της χώρας μας , είναι και το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Κορινθίας. Στο πρωτάθλημα αυτό, όπου μετέχουν 14 ομάδες βλέπουμε τις μισές ομάδες (7) να διεκδικούν τις 3 θέσεις που οδηγούν στην Α΄ κατηγορία και τις υπόλοιπες (7) να προσπαθούν να αποφύγουν την τελευταία θέση (14) που οδηγεί σε υποβιβασμό στη Γ΄κατηγορία.

Το Σαββατοκύριακο 10 -11 / 11, διεξάγεται η 7η αγωνιστική όπου συμπεριλαμβάνονται αρκετοί ενδιαφέροντες αγώνες.

Αυλαία της αγωνιστικής στις 15:00 το απόγευμα του Σαββάτου οι αγώνες του Ηρακλή Λεχαίου  με τον ΑΟ Ασπροκάμπου στο γήπεδο Λεχαίου και του Ισθμιακού με τον Πανσολυγιακό στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ». Οι δύο γηπεδούχοι με νίκη τους αποκτούν προσωρινό  προβάδισμα.

 

Την Κυριακή 11/11 (15:00) συνεχίζεται η αγωνιστική με το υπόλοιπο προγράμματος  της 7ης ημέρας. Οι δυο πρωτοπόροι της κατηγορίας  Ολυμπιακός Λουτρακίου και ΑΟ Περαχώρας δοκιμάζονται εκτός έδρας με ομάδες που αναζητούν την νίκη. Οι «Ερυθρόλευκοι» του Λουτρακίου μάχονται , στο γήπεδο  Ξυλοκάστρου, κόντρα στον Πανευρωστινιακό, που αναζητά  νικηφόρο αποτέλεσμα για να μην χάσει την επαφή του με την κορυφή, ενώ η Περαχώρα αντιμετωπίζει στο γήπεδο των Αθικίων τον ΑΠΣ Αγιάννη που αναζητά θετικό αποτέλεσμα για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις.

 

Από την αγωνιστική δε λείπει και ο αγώνας ντέρμπι ανάμεσα στον Εθνικό Ξυλοκέριζας και τον Ολυμπιακό Άσσου, που βρίσκονται 1 βαθμό πίσω από την κορυφή . Και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για όλα για την νίκη με τον νικητή του αγώνα ,σε περίπτωση «στραβοπατήματος» των δύο πρωτοπόρων, να περνά επικεφαλής στον βαθμολογικό πίνακα.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής συμπληρώνουν οι αγώνες του ΑΟ Μαψού με τον Άρη Βοχαϊκού στο γήπεδο της Κλένιας , και της Θύελλας Κάτω Διμηνιού με τον ΑΟ Λεχαίου , στην Τραγάνα του Κιάτου.
Ο αγώνας του Ξυλοκάστρου ανάμεσα στον Πανευρωστινιακό και τον Ολυμπιακό Λουτρακίου θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά – διαδικτυακά σε ζωντανή μετάδοση από τοGreekradio web Channel και τους «ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ».

Η 7η αγωνιστική

Σάββατο 10/11/18, 15:00 
Ισθμιακός – Πανσολυγειακός 
Ηρακλής Λεχαίου – ΑΟ Ασπροκάμπου 

Κυριακή 11/11/18, 15:00 
ΑΠΣ Αγιάννης – ΑΟ Περαχώρας 
Πανευρωστινιακός – ΣΦΛ Ολυμπιακός 
ΑΟ Μαψού – Άρης Βοχαϊκού 
Θύελλα Κ. Διμηνιού – ΑΟ Λεχαίου 
Ολυμπιακός Άσσου – Εθνικός Ξυλοκερίζης

korinthiakoi-orizontes.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ