Κορινθία -Απίστευτα επεισόδια -Υποδέχθηκαν τον Π. Νίκα στο υπόγειο & δεν “επέτρεψαν” στον Καλλίρη να το δεχθεί στο γραφείο του… !!!

109

Απίστευτα επεισόδια δημιουργήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας με αφορμή την προαναγγελθείσα επίσκεψη του νέου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα στην Κόρινθο.

Τραγελαφικά πολιτικά φαινόμενα διαδραματίστηκαν από τον  απερχόμενο Περιφερειάρχη  Π. Τατούλη και τους συμβούλους του. Δεν “επέτρεψε” στον κ.  Παναγιώτη Νίκα να εισέλθει στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ.  Πελοπίδα Καλλίρη,  με την αιτιολογία ότι είχε έρθει ο ίδιος  ( εντελώς τυχαία) και δεν “επέτρεψαν” ούτε στον κ.Πελοπίδα Καλλίρη να χρησιμοποιήσει το γραφείο του  και να υποδεχθεί ως θεσμός  τον νέο Περιφερειάρχη…!!!

Υποχρεωτικά ο Πελοπίδας Καλλίρης συνόδεψε τον Νέο Περιφερειάρχη στο υπόγειο  του κτηρίου αφού είχε γίνει κατάληψη του γραφείου του !!!

Η ευγένεια στο μεγαλείο της !!!

Ο Πέτρος Τατούλης συνοδευόταν , από τους Περιφερειακός Συμβούλους Ντίνα Νικολάκου. Απόστολο Παπαφωτίου , Γιώργο Πετρίτση ,   Άγγελο Παπαγγελόπουλο και τον νεοεκλεγέντα Γιώργο Οικονόμου.

Τα φαιδρά όμως δεν τέλειωσαν μόνο στο καλωσόρισμα του νέου Περιφερειάρχη αλλά συνεχίστηκαν με πρωταγωνίστρια για άλλη μία φορά την απερχόμενη αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου .

Πιο συγκεκριμένα ανέβηκαν… επικίνδυνα οι εντάσεις ανάμεσα στον διευθυντή του τηλεοπτικού σταθμού super tv κ. Θύμιο Κάππο με εκφράσεις πεζοδρομίου από πλευρά Νικολάκου , που έφτασε στο σημείο να “πιαστεί” σε ένα ακόμα καυγά  ως ο θηλυκός Τσαμπουκάς της Περιφέρειας , φωνάζοντάς του   πως θα τον πετάξει από την σκάλα .

Η Πρώτη news Koρινθίας για όλη αυτή την κατάντια θα γράψει , ουδέν σχόλιο !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ