Κυνική παραδοχή Άδωνη: Η μείωση του αφορολογήτου δε θα ισχύσει με Μητσοτάκη πρωθυπουργό

86

Απολύτως ξεκάθαρος ήταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδηςσχετικά με τη «μοίρα» που θα έχει η πολυαναμενόμενη κατάργηση της μείωσης του αφορολογήτου που νομοθέτησε η κυβέρνηση πριν λίγες ημέρες.

«Μείωση του αφορολογήτου κατά τον τρόπο που τον ψήφισε η κυβέρνηση Τσίπρα με Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό δεν θα ισχύσει», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά.

«Εμείς δεν ψηφίσαμε το νόμο του κ. Τσίπρα, από την αρχή διαφωνήσαμε με αυτό το μέτρο άρα αυτό το μέτρο εμάς δεν μας δεσμεύει και εξηγούμε ξεκάθαρα στους θεσμούς ότι εμείς θέλουμε μια δικαιότερη φορολογία. Δεν πάμε να κάνουμε πόλεμο με τους θεσμούς και τους ξένους, είμαστε πολιτισμένοι και λογικοί άνθρωποι. Εμείς δεν πουλάμε “πόλεμο”», συμπλήρωσε.

Η δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την αναφορά του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για την κατάθεση πρότασης για την κατάργηση της μείωσης του αφορολογήτου.

«Προκαλώ εδώ και τώρα τον κ. Τσίπρα, αντί να λέει ότι επί των ημερών του δεν θα κοπεί το αφορολόγητο, να έρθει και να προσυπογράψει μια τροπολογία που θα καταθέσει η Νέα Δημοκρατία», είχε δηλώσει μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Κ. Μητσοτάκης.

.koutipandoras.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ