Κόρινθος – καταγγελία αναγνώστη”Η έλλειψη προσωπικού είναι κατανοητή όμως δεν είναι δικαιολογία…στο θέμα της καθαριότητας

98
Ευχαριστώ για την ενημέρωση που παρέχεται.
Πιστεύω ότι είναι σημαντικό τώρα που αναδείχθηκαν οι νέες δημοτικές και περιφερειακές αρχές να αναδειχθούν και τα προβλήματα των δημοτών.
Στην πόλη της Κορίνθου υπάρχουν πολλά προβλήματα. Ένα πολύ σημαντικό όμως και άμεσα επιλύσιμο εάν υπάρξει βούληση είναι το θέμα της καθαριότητας. Δρόμοι γεμάτοι σκουπίδια και πεσμένα φύλλα (Εθνικής Ανεξαρτησίας, Εθνικής Αντιστάσεως κ.α.) κοινόχρηστοι χώροι (Λαογραφικό Μουσείο, Φλοίσβος κ.α.) παραλίες, χώροι πρασίνου.
Όλη η πόλη γεμάτη σκουπίδια εδώ και μήνες. Οι πεζόδρομοι χωρίς να έχουν πλυθεί ποτέ. Η εικόνα της πόλης δεν έλκει ούτε τουρίστες ούτε τους ίδιους της τους κατοίκους.
Η έλλειψη προσωπικού μπορεί να είναι κατανοητή όμως δεν είναι δικαιολογία. Ακόμα και με περιορισμένο προσωπικό μπορούν να προγραμματιστούν καθαρισμοί των δρόμων έστω και μία φορά στις 20 μέρες.
Δεν θα λυθεί το πρόβλημα αλλά θα βελτιωθεί η κατάσταση. Ακόμα και η στροφή σε ιδιώτες θα ήταν λύση (όχι για να αντικαταστήσουν το προσωπικό του Δήμου αλλά να το βοηθήσουν)
Είναι σημαντικό και η παρούσα δημοτική αρχή (την οποία εμπιστεύθηκαν οι πολίτες ως μείζονα αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο) μέχρι την αποχώρηση της και η επόμενη από την πρώτη μέρα να δράσουν άμεσα και αποφασιστικά σε αυτό το θέμα.
Οι κλήσεις από τους πολίτες αλλά και οι αναφορές στην σχετική εφαρμογή είναι καθημερινές.
Ευχαριστώ για το βήμα που δίνεται,
Δ. Βακάλογλου
υ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ