Κόρινθος: Νεκρή στη θάλασσα η Αναστασία Κόλλια…!!!

92

Η Αναστασία Κόλλια βρέθηκε νεκρή δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή της και το μυστήριο στην υπόθεση του θανάτου της περιπλέκεται. Γιατί η οικογένειά της, μιλάει για στυγερή δολοφονία…

Η Αναστασία Κόλλια βρέθηκε νεκρή δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή της και το μυστήριο στην υπόθεση του θανάτου της περιπλέκεται. Η άτυχη γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της, στην Αγριλιά του Δήμου Ερυμάνθου στις 13 Ιουνίου και δύο ημέρες μετά, το πτώμα της βρέθηκε να επιπλέει στην θάλασσα από έναν ψαρά, στην παραλία Κρυφή της Κορίνθου.

Αρχικά η υπόθεση της 51χρονης, αντιμετωπίστηκε ως μια κλασσική περίπτωση αυτοχειρίας, καθώς η σορός της εντοπίστηκε να επιπλέει σε θαλάσσια περιοχή, κοντά στον Ισθμό.

Ομως, ο δικηγόρος της οικογένειας της νεκρής γυναίκας, επισκέφθηκε χθες (11-07-2019) τις εισαγγελικές Αρχές στην Πάτρα και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ΄αγνώστων, μαζί με σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Οπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», η μήνυση έγινε προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της προανάκρισης, η οποία θα επικεντρωθεί αρχικά στην άρση του τηλεφωνικού και του τραπεζικού απορρήτου της θανούσας, για να καταγραφούν τα ίχνη και οι κινήσεις της.

Η Αναστασία Κόλλια μία ημέρα μετά την εξαφάνισή της, φέρεται να έστειλε 2 sms στα παιδιά της, ενώ έκανε ανάληψη 500 ευρώ από ΑΤΜ στην Οβρυά. Ο θάνατός της θεωρήθηκε αυτοκτονία, όμως κατά τους συγγενείς είναι ανθρωποκτονία.

Οπως λένε ήταν αδύνατον στο σημείο που βρέθηκε η σορός στη θάλασσα να έχει πέσει από κάποιο κοντινό σημείο. Οι κακώσεις που φέρει είναι συμβατές με πτώση από μεγάλο ύψος.

Ομως αν υποθέσουμε ότι έπεσε από τον Ισθμό, η πορεία της πτώσης από την γέφυρα μέχρι το νερό δεν ανακόπτεται από κάποιον βράχο που να δικαιολογεί τόσες βαριές κακώσεις.

Ο θάνατός της δεν οφείλεται σε πνιγμό αφού δεν βρέθηκε νερό στους πνεύμονές της.

πηγή-.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ