Κόρινθος σχολή γονέων” Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την πρόληψη της οστεοπόρωσης”

85

Σπονδυλική στήλη: όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης και όλων των άλλων παθήσεων που απειλούν την σπονδυλική στήλη, την Τετάρτη 17-4-19 στις 6.30 στο θέατρο «Θωμάς Θωμαΐδης» θα είναι το επόμενο και προτελευταίο μάθημα της σχολής επιμορφώσεως οικογένειας του Δήμου Kορινθίων.

Το μάθημα θα πραγματοποιήσει ο διαπρεπής και διεθνώς αναγνωρισμένος ορθοπεδικός χειρουργός, κ. Θωμάς Πατσιαούρας, Πρόεδρος του τμήματος σπονδυλικής στήλης  ΕΕΧΟΤ και διευθυντής της Ε’ ορθοπεδικής κλινικής του Ασκληπιείου Βούλας.

Πρόκειται για ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον μάθημα, αφού η οστεοπόρωση που απειλεί όχι μόνο γυναίκες αλλά και τους άντρες έχει εξελιχθεί στην σιωπηλή μάστιγα, στην σιωπηλή επιδημία της εποχής μας. Είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε για την έγκαιρη πρόληψη και αντιμετώπιση και της οστεοπόρωσης αλλά και όλων των άλλων παθήσεων που απειλούν την υγεία της σπονδυλικής στήλης.

Και όλοι γνωρίζουμε καλά, πόσο βασανιστικά και επώδυνα είναι τα προβλήματα που δυσκολεύουν καθημερινά την σωστή λειτουργία της σπονδυλικής στήλης που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της υγείας και της στήριξης του ανθρώπινου σώματος.

Σας περιμένουμε!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ