Κόσμος στο Δημαρχείο Λουτρακίου…για τα πιθανά προβλήματα από την έλευση του Προαστιακού στη πόλη…!!!

111

Αρκετοί κάτοικοι της πόλης του Λουτρακίου, βρίσκονται αυτή την ώρα (11:20 π.μ.) έξω από το Δημαρχείο Λουτρακίου, ζητώντας να μιλήσουν με το Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σχετικά με την έλευση του Προαστιακού στο Λουτράκι και τα πιθανά προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν αναφορικά με την πρόσβαση στα σπίτια τους…

Σύμφωνα με τους κατοίκους, η έλευση του Προαστιακού, θα δημιουργήσει προβλήματα τόσο στην πρόσβαση στις οικίες τους, καθώς όπως λένε “θα τοποθετηθούν τζάμια δίπλα στις γραμμές που θα καθιστούν δύσκολη την πρόσβαση στα σπίτια”.

Παράλληλα, τονίζουν ότι, το ίδιο πρόβλημα θα υπάρχει και με τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (Πυροσβεστική, Ασθενοφόρο), τα οποία θα είναι επί της ουσίας αδύνατο να πλησιάσουν αν συμβεί κάποιο περιστατικό πυρκαγιάς ή ασθένειας.

Επίσης, οι κάτοικοι ζητούν να αλλάξει ο τερματικός σταθμός και να γίνει στο Θρουβάλα ή αν αυτό δεν είναι δυνατό, να εξαντλήσουν τις πιθανές λύσεις με τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη, ώστε να διευκολυνθεί η προσβασιμότητα στα σπίτια τους.

Σημειώνεται, ότι οι κάτοικοι έχουν ετοιμάσει εξώδικα, τα οποία προγραμματίζουν να στείλουν τόσο προς το Δήμαρχο όσο και προς το Υπουργείο Υποδομών.

πηγή- loutraki365.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ