Κύριε Μητσοτάκη… σεβαστείτε τουλάχιστον την μνήμη του πατέρα σας…!δείτε φωτό

71

Κύριε Μητσοτάκη δεν πάει άλλο με την ανευθυνότητα σας και με την αγωνία σας να αποφύγετε την καταστροφή σας που έρχεται νομοτελειακά και δείχνει – ευτυχώς για τον τόπο – ότι δεν αξίζετε να γίνετε πρωθυπουργός. Και ακόμη περισσότερο δεν αξίζετε να είστε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

Και τούτο γιατί δεν διστάζετε, μπροστά στις ανομολόγητες επιθυμίες σας και τους απερίγραπτους φόβους σας, να λησμονείτε ακόμα και το έργο του πατέρα σας.  

Η απόδειξη αυτών είναι κάτι παραπάνω από προφανής: Στην ομιλία σας στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας 15 Φεβρουαρίου 2018 τολμήσατε να πείτε, στρεφόμενος προφανώς εναντίον του Υπουργού εθνικής άμυνας Πάνου Καμμένου, ότι «Σοβαρή εξωτερική πολιτική με στολές παραλλαγής δεν γίνεται, δεν είναι καρναβάλι όλο το χρόνο.»

Πέραν του ότι προσβάλλετε χυδαία τις Ένοπλες Δυνάμεις χαρακτηρίζοντας την στολή παραλλαγής στολή για καρναβάλι, σας υπενθυμίζουμε τα εξής που αφορούν τον πατέρα σας Κώστα Μητσοτάκη ως πρωθυπουργό, που εμφανίζεται σε αυτή τη φωτογραφία να φορά στολή στρατιωτική και μάλιστα στολή πιλότου μαχητικού αεροσκάφους

.

Ο πατέρας σας ως πρωθυπουργός – και έπραξε άριστα αψηφώντας την ηλικία του και τις ανησυχίες της αείμνηστης μητέρας σας – έσπευσε να φορέσει στρατιωτική στολή και να πετάξει με μαχητικό αεροσκάφος για να τονώσει το ηθικό των ενόπλων δυνάμεων. Πολλώ μάλλον αυτό το δικαίωμα το έχει ο Υπουργός εθνικής άμυνας, ο οποίος επιπλέον και νεότερος είναι και κατ’ εξοχήν αρμόδιος.

Δεν φτάνει λοιπόν το γεγονός ότι έχετε ευτελίσει αυτή την παράταξη αναφερόμενος σε εξωγήινους και αγνοώντας στοιχειώδεις θεσμικές έννοιες, όπως παραδείγματος χάριν τι είναι διάκριση των εξουσιών και ποιος την περιέγραψε – θυμηθείτε ότι μπερδέψατε τον Ρουσσώ με τον Μοντεσκιέ και γίνατε ρεζίλι στη Βουλή – τώρα πλέον ευτελίζετε τις ένοπλες δυνάμεις ακόμα και εις βάρος της μνήμης του πατέρα σας.

Δεν υπάρχει λοιπόν κανένα όριο για εσάς κύριε Μητσοτάκη; Δεν υπάρχει κανένας φραγμός; Πάνω απ’ όλα δηλαδή η καρέκλα σας στη Νέα Δημοκρατία; Διότι βεβαίως για την καρέκλα του πρωθυπουργού δεν γίνεται λόγος, αφού ο ελληνικός λαός έχει γνώση και γνώμη και δεν πρόκειται να εμπιστευθεί τις τύχες του σε εσάς και στον αντιπρόεδρο σας κύριο Άδωνι Γεωργιάδη.

πηγή-olympia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ