Κώστας Βλάσης “Τρία χρόνια Αριστερής Απόγνωσης – Καιρός για Ελπίδα”…! τι γύρευε η “αλεπού” στη εκδήλωση της Ν.Δ.

91

Κώστας Βλάσης: «Με τις δικές μου δυνάμεις! Πάντα μάχομαι για την Αρκαδία και τους ανθρώπους της με όποιον τρόπο μπορώ!»

Σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ άσκησε ο βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. Κώστας Βλάσης κατά τη χθεσινή ομιλία του με θέμα: «Τρία χρόνια Αριστερής Απόγνωσης – Καιρός για Ελπίδα! – Η Περίπτωση της Αρκαδίας».

Προσκεκλημένοι ήταν οι ετεροδημότες Αρκάδες, που ζουν στο λεκανοπέδιο της Αττικής, αλλά και προσωπικότητες από τον πολιτικό, το δημοσιογραφικό και τον επιχειρηματικό κόσμο, με πιο «ηχηρή» παρουσία εκείνη του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά. Τον κ. Βλάση προλόγησαν οι δύο Αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης. Η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, καθώς πάνω από 1500 άτομα γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας. Οι εικόνες εξάλλου μιλάνε μόνες τους…ανάμεσα τους και ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός που δηλώσει “πολιτικά άστεγος” …λέτε…!!!  

Στο λόγο του ο κ. Βλάσης πραγματοποίησε μια αναδρομή στις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών καυτηριάζοντας τις πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τόνισε πως ποτέ άλλοτε τόσο λίγοι άνθρωποι δεν προξένησαν τόσο μεγάλη ζημιά στη χώρα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Βλάσης πραγματοποίησε ιδιαίτερη αναφορά στη ΣΔΙΤ της διαχείρισης απορριμμάτων της Πελοποννήσου τονίζοντας πως «η Νέα Δημοκρατία, με την σχετική επίκαιρη επερώτηση και τις παρεμβάσεις της στη Βουλή και πάντα σε δημόσια και θεσμικά όργανα, ανάγκασε τον Πρωθυπουργό και την Περιφέρεια να ανακοινώσουν πριν ένα μήνα μια βελτιωμένη πρόταση για το έργο, σίγουρα όχι αυτή που θα θέλαμε – στο επίπεδο των αντίστοιχων συμβάσεων της Ηπείρου και της Κρήτης – αλλά καλύτερη από την προηγούμενη.

Αναμένουμε να μας παρουσιάσουν την ανανεωμένη σύμβαση, η οποία βέβαια θα περάσει και από τον απαραίτητο προσυμβατικό έλεγχο και την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Η παράταξή μας ήταν αυτή που εισήγαγε και στήριξε τις ΣΔΙΤ όσο καμία άλλη, με την προϋπόθεση όμως ότι αυτές υπηρετούν τα συμφέροντα των πολιτών».

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΣΗΣ

Βουλευτής Ν.Αρκαδίας,

Νέα Δημοκρατία 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ