Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η σπάνια φωτογραφία με την δεύτερη σύζυγό του. Είχαν 25 χρόνια διαφορά!

120

Από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους ηθοποιούς που έχει βγάλει η Ελλάδα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας συνεχίζει 33 χρόνια μετά το θάνατό του να χαρίζει γέλιο και να ειναι αγαπητός στις νέες γενιές μέσα από τις υπέροχες ταινίες του!

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε για δεύτερη φορά το 1971 την Φιλιώ Κεκάτου μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια σχέσης. Όταν γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν στα 48 του χρόνια και εκείνη μόλις 23 αλλά η σχέση τους ήταν αληθινή και δυνατή και τελείωσε με τον θάαντο του μεγάλου μας ηθοποιού. Ο συλλέκτης Άρης Λουπάσης παρουσιάζει μέσα από το προφίλ του στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Φιλιώς

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η σπάνια φωτογραφία με την δεύτερη σύζυγό του. Είχαν 25 χρόνια διαφορά! - Εικόνα 1

O Άρης Λουπάσης γράφει: «Μια από τις σπάνιες φωτο του αξέχαστου Λάμπρου Κωνσταντάρα με την δεύτερη και τελευταία σύζυγο της ζωής του Φιλιω Κεκατου. Γνωρίστηκαν το 1961 όταν εκείνος ήταν σε ηλικία 48 ετών και εκείνη μόλις 23 και μετά από δέκα χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν το 1971 όπου έζησαν μαζί αγαπημένοι και ερωτευμένοι μέχρι το τέλος του Λάμπρου το καλοκαίρι του 1985. Υπήρξε όχι μόνο ένας μεγάλος και σπουδαίος ηθοποιός αλλά και ένας από τους γοητευτικότερους άντρες της εποχής και μέγας γυναικοκατακτητης, ένας γνήσιος μπον βιβερ, στην σχέση του όμως με την Φιλιω όπως αναφέρεται έδειξε μεγάλη αφοσίωση και εκτίμηση στο πρόσωπο της. Ήταν «το λιμάνι του» όπως δηλωνε ο ίδιος, η γυναίκα που ήταν δίπλα του στα χρόνια της μεγάλης «ανόδου» αλλά και στις δυσκολίες του, ο άνθρωπος που τον βοήθησε να ωριμάσει σαν προσωπικοτητα και σαν καλλιτέχνης και το κυριότερο στάθηκε σαν «βράχος» στα τελευταία του χρόνια και στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

πηγη: tlife.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ