Λαμπερές παρουσίες στη βράβευσή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη από το νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

138
Σε μία σεμνή τελετή, παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου, και της συζύγου του κυρίας Σίσσυς Παυλοπούλου, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018, το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», με πρωτοβουλία του Διοικητή του Νοσοκομείου κυρίου Μανώλη Παπασάββα, τίμησε την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο «Χωρέμειο Αμφιθέατρο» του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», με αφορμή τα 25 χρόνια από την δημιουργία της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών το 1993, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βράβευσε την κυρία Βαρδινογιάννη για την συνολική της προσφορά στον χώρο της υγείας.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, εκπρόσωποι όλων των πολιτικών κομμάτων, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, του καλλιτεχνικού κόσμου καθώς και πλήθος κόσμου.

Σίσσυ Παυλοπούλου, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Προκόπης Παυλόπουλος, Εμμανουήλ Παπασάββας

Xρυσή Βαρδινογιάννη – Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Γιώργος Ι. Βαρδινογιάννης – Αλεξία Βαρδινογιάννη

Ανάμεσά τους ήταν ο Πάνος Καμμένος με την σύζυγό του Έλενα, ο Σάκης Ρουβάς, με την Κάτια Ζυγούλη, η Νάνα Μούσχουρη με τον σύζυγό της, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μόραλης, η Τατιάνα Μπλάτνικ, η Μαρέβα Μητσοτάκη, ο Βασίλης και η Νατάσα Λεβέντη και πολλοί ακόμη.

Κάτια Ζυγούλη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Σάκης Ρουβάς

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Τατιάνα Μπλάτνικ

Μαριάννα Βαρδινογιάννη με την πρέσβη του Ισραήλ

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Εμμανουήλ Παπασάββας, Πάνος και Έλενα Καμμένου

Αντρέ Σαπέλ, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Νάνα Μούσχουρη, Εμμανουήλ Παπασάββας

Εμμανουήλ Παπασάββας, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Γιώργος Κατρούγκαλος

Βασιλική Θάνου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ