Λύθηκε το μυστήριο με τους 31 φακέλους σε Ελληνικά πανεπιστήμια

75
Το πόρισμα από το Γενικό Χημείο του Κράτους έδειξε τι περιείχαν οι φάκελοι που είχαν σταλεί σε πολλά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας!

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ολοκληρώθηκαν οι εργαστηριακές αναλύσεις που έγιναν στο σύνολο των δειγμάτων, από το Γενικό Χημείο του Κράτους. Και ήταν 31 φάκελοι στο σύνολό τους.

Υπήρξε πλήρη κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας για να αποφευχθούν τυχόν και άλλα περιστατικά!

Το πόρισμα του Χημείου του Κράτους αναφέρει ότι «δεν εντοπίστηκε σε κανένα φάκελο σκόνη ή άλλες ουσίες, πέραν των ερεθιστικών ουσιών που ανιχνεύθηκαν στο αρχικό δείγμα».

Σας υπενθυμίζω ότι επτά άτομα που είχαν έρθει σε επαφή με το περιεχόμενο του φακέλου και αρχικά ανέφεραν ήπια συμπτώματα από το ανώτερο αναπνευστικό. Είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο και παρέμειναν σε απομόνωση για προληπτικούς λόγους και αποχώρησαν μετά τα εργαστηριακά αποτελέσματα του Γενικού Χημείου του Κράτους.

Ύποπτοι φάκελοι είχαν παραληφθεί μεταξύ άλλων σε ιδρύματα της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Καλαμάτας, των Ιωαννίνων και του Ρεθύμνου, καθώς και το ΚΥΤ στη Μόρια της Λέσβου.

Οι φάκελοι ήταν ίδιοι μεταξύ τους και, σχεδόν, όλοι είχαν αποσταλεί από την Ινδία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ