Μάχες για άνοδο αλλα και σωτηρία (29η αγωνιστική ) στη Β΄Κορινθίας

85

Η Προτελευταία (29η) αγωνιστική ημέρα  στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας διεξάγεται , αύριο Κυριακή 20 Μαΐου στις 5:00 το απόγευμα.

Τίποτα δεν έχουν κριθεί ακόμα ως προς τον τίτλο του πρωταθλήματος , καθώς ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Κλένια για να αναδεχθεί πρωταθλητής θέλει δύο ακόμα βαθμούς, ενώ τις άλλες δύο θέσεις ανόδου διεκδικούν άλλες 4 ομάδες ( Σαρωνικός Γαλατακίου, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Ολυμπιακός Λουτρακίου και

Άγιοι Θεόδωροι).

Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Κλένια δίνει αύριο δύσκολο αγώνα, στο Ζευγολατιό, κόντρα στην ομάδα των Ταρσινών που θα τα παίξει όλα για όλα για την νίκη παραμονής στην κατηγορία.

 Στο Γαλατάκι, ο Σαρωνικός μάχεται με την Θύελλα Κάτω Διμηνιού, που αναζητά βαθμό παραμονής στην κατηγορία , τη στιγμή που ο Ατρόμητος στο Χιλιομόδι υποδέχεται τον αδιάφορο βαθμολογικά Άρη Βοχαϊκού.

Στο Λουτράκι ο Ολυμπιακός συναντά τον υποβιβασμένο  Αστέρα Κορίνθου, όπως και στους Αγίους Θεοδώρους η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον ΑΟ Λυκοποριάς. Στο Συνοικισμό ο Κύψελος αγωνίζεται με τον Πανευρωστινιακό, ενώ στο «Γιάννης Στέφας» η αδιάφορη Περαχώρα , υποδέχεται την Πρόοδο Αγ. Βασιλείου , η οποία αναζητά βαθμούς παραμονής στην κατηγορία.

 Τέλος ο ουραγός Φωκάς αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ποσειδώνα Κυράς Βρύσης.

Η 29η ( πρωτελευταία) αγωνιστική

 

Σαρωνικός Γαλατακίου Θύελλα Κ. Διμηνιού
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών Ποσειδών Κ. Βρύσης
Ατρόμητος Χιλιομοδίου Άρης Βοχαϊκού
ΑΟ Περαχώρας Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
ΣΦΛ Ολυμπιακός Αστέρας Κορίνθου
ΠΑΣ Κύψελος Πανευρωστινιακός
Ταρσινά ’97 ΠΑΣ Κλένια
Αγ. Θεόδωροι ΑΟ Λυκοποριάς

korinthiakoi-orizontes.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ