Μάχες για άνοδο και παραμονή στην… Β΄ κατηγορία Κορινθίας

92

Με τις αναμετρήσεις της 26ηςαγωνιστικής συνεχίζεται το απόγευμα της Κυριακής (16:30), το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας. Και ενώ ο ΠΑΣ Κλένια έχει εξασφαλίσει την άνοδό του στην Α΄ κατηγορία, η αγωνία συνεχίζεται για τέσσερες ομάδες που διεκδικούν ακόμα δύο «εισιτήρια» ανόδου.

Οι ομάδες αυτές είναι  οι Άγιοι Θεόδωροι, ο Σαρωνικός Γαλατακίου , ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου.  Στους Κυριακάτικους αγώνες ο ΠΑΣ Κλένια αγωνίζεται εκτός έδρας, με την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου , μία ομάδα που θέλει πάση θυσία «τρίποντο» για να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία, όπως το αναζητά και η Θύελλα Κάτω Διμηνιού που αγωνίζεται , στο Ξυλόκαστρο , κόντρα στον αδιάφορο Πανευρωστινιακό.

Στους Αγίους Θεοδώρους η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τη ομάδα των Ταρσινών, ενώ ο Ποσειδών Κυράς Βρύσης, στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» μάχεται με τον Σαρωνικό Γαλατακίου.

Στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Περαχώρα, σε αγώνα που θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το GREEKRADIO WEB CHANNEL, ενώ στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» Δερβενίου, η Λυκοποριά υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.
Τέλος ο Κύψελος αγωνίζεται στην Κόρινθο με το Φωκά Αρχαίων Κλεωνών και στο Ζευγολατιό , ο Αρης Βοχαϊκού με τον Αστέρα Κοριίνθου.

Η 26η αγωνιστική

Πανευρωστινιακός Θύελλα Κ. Διμηνιού
ΑΟ Λυκοποριάς ΣΦΛ Ολυμπιακός
Αγ. Θεόδωροι Ταρσινά ’97
ΠΑΣ Κύψελος Φωκάς Αρχ. Κλεωνών
Ποσειδών Κ. Βρύσης Σαρωνικός Γαλατακίου
Ατρόμητος Χιλιομοδίου ΑΟ Περαχώρας
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου ΠΑΣ Κλένια
Άρης Βοχαϊκού Αστέρας Κορίνθου

korinthiakoi-orizontes.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ