Μία σημαντική συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Γκεζερλή η υποψηφιότητα του Δημήτρη Νικολόπουλου

162

Η Πρώτη news Κορινθίας  μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του Γιάννη Γκεζερλή , διέκρινε μία πολύ σημαντική παρουσία ανάμεσα στους υποψηφίους , που ας μας επιτραπεί να σχολιάσουμε ,πολύ ξεχωριστή,  που  ίσως έχει να κάνει και με το DNA του , αφού ο Δημήτρης  Νικολόπουλος για τον οποίο και αναφερόμαστε  είναι ανιψιός του γνωστού  , Κορίνθιου Ζωγράφου ,Συγγραφέα και Ποιητή  Τίμου Νκολόπουλου , καθώς και ξάδερφος του δημοσιογράφου Νίκου Νικολόπουλου.

Δείτε τι μας δήλωσε :

 

Στις 2/5/2019 το πρωί, είχα την τιμή να μου τηλεφωνήσει ο κ. Γιάννης Γκεζερλής, Υποψήφιος Δήμαρχος Κορίνθου με το συνδυασμό της “Νέας Ορμής”  και μου πρότεινε τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιό του στις εκλογές που διενεργούνται την Κυριακή στις 26/5.
Στον κ. Γκεζερλή, ο οποίος είναι Αρχιτέκτονας και τον οποίο γνωρίζω καλά εδώ και πολλά χρόνια, έχω διακρίνει τιμιότητα, αγάπη για Δημιουργία, μεθοδικότητα, συνέπεια κι εμπειρία για το αξίωμα που προορίζεται. Η ανάγκη για αλλαγή είναι εμφανής σε κάθε σημείο της πόλης μας και αξίζει η προτίμησή μας στο πρόσωπό του. Τα παλαιά σχήματα έχουν αποτύχει και οι ίδιοι διοικούν για πάνω από είκοσι συναπτά έτη. Για αυτό το λόγο, ζητάω τη συστράτευση και την υποστήριξή σας (πρωτότυπο, εεε ;;;!!!) σε μένα, που με γνωρίζετε!
Ακολουθεί το πρόγραμμά μας: https://neaormi.com/
(Αξίζει να το δείτε! Θα εκπλαγείτε από τη λεπτομέρεια!)

Ν

Βιογραφικό Σημείωμα (Δ. Νικολόπουλος, M.Sc.)

Γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1968. Γονείς του ήταν ο Ευάγγελος Νικολόπουλος και η Αικατερίνη Νικολοπούλου το γένος Ρούσση, Δημόσιοι Υπάλληλοι και οι δύο. Είναι πτυχιούχος Φυσικής από το ΕΚΠΑ, έχει κάνει μεταπτυχιακό στη «Φυσική Υλικών και Διατάξεων» και είναι πιστοποιημένος επαγγελματίας από τη Microsoft στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές. Ομιλεί Αγγλικά και Ισπανικά. Φέρει, δε, επαγγελματικούς τίτλους σαν Τεχνολόγος/Β. Ακτινολόγος κι εργάζεται σε Ιδιωτικό Διαγνωστικό Κέντρο. Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα υπήρξε ένας από τους Managers (VAITMs) για το σύστημα Διοίκησης του Δικτύου Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στην Εγκατάσταση όπου, σήμερα, στεγάζεται το Θέατρο Μπάντμιντον στου Γουδή. Στον Ελληνικό Στρατό υπηρέτησε ως Έφεδρος Αξιωματικός στην ΧΧV ΤΘΤ/25ΛΔΒ (Αξιωματικός 1ου Γραφείου) στην Ξάνθη και στην 73 ΜΕ (Αξ. Επιστράτευσης) στην Τρίπολη, από όπου απέκτησε διοικητική εμπειρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ