Μίμης Χρυσαφίδης στην «Α»: «Ο ΑΟΛ είναι το σπίτι μου, είμαστε υποχρεωμένοι να πρωταγωνιστούμε»

122

Είναι ο αρχηγός, είναι ο άνθρωπος που πολλές φορές τον περιμένουν οι συμπαίκτες του να περάσει στο ματς, για να δώσει πνοή και δύναμη. Μαχητής σε όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Μίμης Χρυσαφίδης θα φορέσει για 9η σεζόν τη φανέλα του ΑΟ Λουτράκι και σίγουρα η μάχη για την κορυφή και τη φετινή χρονιά είναι δεδομένη.

 

«Ο ΑΟΛ πέρα από ένα οργανωμένο σωματείο, για μένα είναι κάτι παραπάνω. Νιώθω σαν στο σπίτι μου», ήταν τα λόγια του αρχηγού, για τη σχέση που έχει πλέον με την ομάδα.

Όσον αφορά τους στόχους που έχουν θέσει οι «οράνιε», ενόψει της νέας σεζόν: «Οι στόχοι είναι πάντα ίδιοι για τον ΑΟΛ. Είμαστε αναγκασμένοι να πρωταγωνιστούμε, ότι και αν σημαίνει αυτό».

Δεν παρέλειψε βέβαια να κάνει και τις όποιες προβλέψεις του, για το νέο πρωτάθλημα, λέγοντας: «Θεωρώ ότι θα είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, καθώς πλέον έχουν γυρίσει στο τοπικό πολλά έμπειρα παιδιά, που αγωνίζονταν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Αυτό από μόνο του, δίνει μια ποιότητα στο πρωτάθλημα».

Είναι ο αρχηγός και όπως αναφέρει: «Οι ευθύνες είναι πολλές, καθώς θα πρέπει να μπορεί να προστατεύει την ομάδα και τους συμπαίκτες του μέσα στο γήπεδο, όταν αυτό χρειαστεί».

Ο ΑΟΛ είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια στηρίζεται και στα παιδιά από τις ακαδημίες του.

«Αν σκεφθείς ότι αυτή τη στιγμή έχουμε 6-7 παιδιά τα οποία είναι στην ανδρική ομάδα και προέρχονται από τις ακαδημίες, αυτό δείχνει ότι κάτι καλό γίνεται εκεί.

Είμαστε κάποια παιδιά αρκετά έμπειρα στην ομάδα, έχουμε κερδίσει τα πάντα σχεδόν στην Κορινθία, αλλά είμαστε εδώ και για εμάς, αλλά και για να στηρίξουμε τους νέους».

Ο Μίμης Χρυσαφίδης δεν μασάει τα λόγια του, καθώς τονίζει ότι: «Ναι η απειρία μπορεί και να στοιχίσει, αλλά μπορείς να κερδίσεις πολλά περισσότερα πράγματα από την παρουσία των νέων παιδιών. Όλα θα φανούν στο γήπεδο όμως».

Στην ερώτηση για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει: «Ακόμα δεν σκέφτομαι να σταματήσω, αλλά όταν το κάνω, θέλω να μείνω στο χώρο, αλλά προτιμώ να είμαι δίπλα στα νέα παιδιά, οπότε οι ακαδημίες είναι αυτό που έχω κυρίως στο μυαλό μου».

Ποδοσφαιριστής που έχει γράψει τη δική του, σπουδαία ιστορία στα γήπεδα της Κορινθίας και συνεχίζει να το κάνει.

Έχει κατακτήσει τα πάντα στο νομό και θεωρείται εκ των κορυφαίων επιθετικών που ανέδειξε το σύγχρονο κορινθιακό ποδόσφαιρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ