Μαγική ατμόσφαιρα στο Άργος για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου -φωτό-βίντεο

148
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών κήρυξε την έναρξη των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και τον νυχτερινό αγώνα SANTA RUN ΑΡΓΟΣ, Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.

 Μαγική ατμοσφαιρα στο Άργος για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου (βίντεο)

Παιδικές χορωδίες από τα σχολεία του Δήμου Άργους Μυκηνών τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα .

Ξωτικά , το αγαπημένο ζευγάρι Μίκυ και Μίνι, ο Χιονάνθρωπος , Ξυλοπόδαροι και άλλες φιγούρες στη Μαγική Χριστουγεννιάτικη Πλατεία του Άργους διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους.

Μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Καμπόσο , η Έλενα Τσαγκρινού και ο Αναστάσιος Ράμμος, τραγούδησαν τις επιτυχίες τους.

Με σύνθημα φορέστε το σκουφί του Αη – Βασίλη, μικροί και μεγάλοι έτρεξαν στην πόλη του Άργους και να χαρίσουν χαρά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη στην «Κιβωτό του Κόσμου, που ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα από τον Ιερέα Αντώνιο Παπανικολάου, με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά, την ανιδιοτελή προσφορά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για το παιδί, το νέο και το γονιό που βρίσκονται σε ανάγκη.

Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον

Το Santargosfun πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στη διάρκεια της εκδήλωσης «Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Άργος» που διοργάνωσε ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η ΚΕΔΑΜ.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” στηρίζοντας το έργο του MAKE-A-WISH (Κάνε-μια-ευχή-Ελλάδας) και σε συνεργασία με τις Α/θμια και Β/θμια Σχολικές Επιτροπές Δήμου Άργους-Μυκηνών και την ΚΕΔΑΜ, στόλισε ένα διαφορετικό δέντρο αγάπης, με Αστέρια των Ευχών μοιράζοντας την δύναμη μιας ευχής και χαρίζοντας το χαμόγελο σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη!

πηγή-argolikeseidhseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ