Μεγάλη δικαστική δικαίωση για τον Π. Τατούλη  από τον Άρειο Πάγο…! Τεράστια η συνδρομή του Κορίνθιου  δικηγόρου Α.Βαγγόπουλου 

198

Μεγάλη δικαστική δικαίωση για τον Πέτρο Τατούλη  απο την απόφαση του Άρειου Πάγου.  Στην  επιτυχή κατάληξη ,τεράστια η συνδρομή του Κορίνθιου  δικηγόρου  Άνδρέα  Βαγγόπουλου   και του Αρκά  Θανάση  Καβουρίνου. 

Διεκδίκησαν  και πέτυχαν  την αναίρεση της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων, με την οποία είχε καταδικαστεί σε 5 μήνες φυλάκιση  ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, μετά από μήνυση της εφημερίδας «Ελευθερία».

Ο Άρειος Πάγος διέταξε την επανάληψη της δίκης, δικαιώνοντας τα νομικά επιχειρήματα που έθεσε το νέο ανερχόμενο αστέρι του δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου και νομικού συμβούλου του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του, δεν είναι πρώτη φορά που δικαιώνει τον Περιφερειάρχη.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Ανδρέα Βαγγόπουλου  στην Πρωτη news Κορινθίας ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αναίρεση της πλευράς Τατούλη, η οποία ζητούσε την επανάληψη της δίκης με το νομικό επιχείρημα ότι στην απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων υπήρξαν νομικά σφάλματα.  Πρακτικά αυτό σημαίνει   ότι η συγκεκριμένη δίκη θα πρέπει να διεξαχθεί, από την αρχή.

Αξιοσημείωτο πως , μολονότι ο Εισαγγελέας είχε προτείνει την αθώωση των κατηγορουμένων Τατούλη και Νικολάκου, η δικαστική απόφαση που εκδόθηκε εντέλει  τον Μάη του 2017 καταδίκαζε τον Περιφερειάρχη , ενώ απεναντίας αθώωνε την κα Νικολάκου.Μετά  την νεα απόφαση , η δίκη θα επαναληφθεί τους επόμενους μήνες και αφορά αγωγή της εφημερίδας “Ελευθερία ” με την αιτιολογία πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου της στέρησε πληρωμένες διαφημίσεις και την έπληξε οικονομικά και ηθικά την χρονική περίοδο 2011- 2013 .

Την απόλυτη ικανοποίηση του ιδίου αλλά και του κυρίου Θανάση Καβουρίνου εξέφρασε ο Ανδρέας Βαγγόπουλος  στην Πρώτη news, για την δικαστική εξέλιξη του θέματος,αν και προ ολίγων μηνών στην ραδιοφωνική εκπομπή του ράδιο “Ηλέκτρα ” και στον δημοσιογράφο Νίκο Νικολοπουλο , είχε προβλέψει το δικαστικό αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ