ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 06

90

Την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΚ πήρε   ο ΠΑΣ Κορινθος μετά την νίκη του στο Συνοικισμό με 3-2 επί της Κορινθου 2006,σε συνδυασμό με το ματς του ΔΑΚ Κορίνθου, όπου το πρώτο παιγνιδι είχε λήξει ισόπαλο με 1-1.

Πριν αναλωθουμε στην εικόνα του παιχνιδιού, αξιζει να αναφερθούμε στη κίνηση του παίκτη των γηπεδούχων Μαναριωτη ο οποίος στο 27′ του παιχνιδιού βρέθηκε μόνος με τον τερματοφυλακα των φιλοξενουμενων Σκουρτη και ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει, σταμάτησε το παιγνιδι αφού στο σημείο του  πέναλτι  ήταν πεσμενος τραυματίας  αμυντικός της Κορινθου 06, δείχνοντας ανεπανάληπτο fair play στον αντίπαλο του.

Μια κίνηση που χειροκροτηθηκε από τους 400 περίπου θεατές του αγώνα.

Όσον αφορά το παιγνιδι η φιλοξενούμενη ομάδα έχασε την πρόκριση στο Α’ ημίχρονο όπου έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ και ιδιαίτερα μετά το γκολ του Γκουριωτη στο 25′, όταν από δεξιά πλάγια άνοιξε το σκορ με σουτ στη κλειστή γωνία (0-1).του Λουτριωτη.  Και επειδή η μπάλα τιμωρεί στις καθυστερήσεις ο Σιδερης με φάουλ από 35 μέτρα αιφνιδιασε τον Σκουρτη και ισοφάρισε σε 1-1 στο καλύτερο χρονικό σημείο για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καταστροφικό 10λεπτο από το 46′ έως το 56′ αφού “καταφεραν” να δεχθούν δύο γκολ, το ένα στο 48′ όταν σε φάουλ του Σιδερη από αριστερά, οι αμυντικοί της Κορινθου 06 μπερδευτηκαν και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Σκουρτη για το 2-1, ενώ στο 53′ σε νέο λάθος των παικτών του Περρα ο Ραπτης με ωραίο τσιμπημα της μπάλας έγραψε το 3-1.

Απο το σημείο αυτό και μπροστά στο φάσμα της συντριβης οι  παίκτες της Κορινθου 06, ανέβασαν ρυθμούς και η μία ευκαιρία διαδεχονταν την άλλη με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Καμπιωτη στο οριζοντιο δοκαρι του Λουτριωτη στο71′.

Πέτυχαν να μειώσουν το σκορ στο 75′ όταν ο Φιλης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, τραγικό λάθος του Λουτριωτη η μπάλα στα διχτυα και η φιλοξενούμενη ομάδα μειώνοντας σε 3-2 ήθελε μόλις ένα γκολ για να προκριθεί στον τελικό. Από το λεπτο αυτό και μέχρι τη λήξη ανέλαβε η σκοπιμοτητα για να μη δεχθεί την ισοφαριση ο ΠΑΣ Κορινθος.

Πέντε αποκρουσεις του Λουτριωτη πέντε φορές ο γιατρός του αγώνα προσφερε τις υπηρεσίες του στον “τραυματισμενο “τερματοφυλακα των γηπεδούχων.

Στο 94′ παραλίγο ο Γκουριωτης να γίνει ο ήρωας του αγώνα, αλλά το δυνατό σουτ εδιωξε με υπερενταση ο Λουτριωτης.

Συμπερασματικα από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν πέτυχαν το 0-2 για να πάρουν την πρόκριση, και στο μοιραίο γιαυτους 10λεπτο εμπαζαν από παντού,οι του ΠΑΣ δίκαια έστω και με τη ψυχή στο στόμα, πήραν την πρόκριση για τον τελικό, κάτι που θα λειτουργήσει σαν βαλσαμο για την κακή πορεία στο πρωταθλημα Γ’εθνικής, όπου ευχόμαστε να γίνει το θαυμα και να παραμείνει η ιστορική ομάδα στη κατηγορία.

Ο διαιτητής του αγώνα Πέτρος Ψυχογιος διαχειριστηκε σωστά το παιγνιδι δεν έκανε το μεγάλο λάθος και γενικά τα πήγε καλά. Πολύ καλοί και οι βοηθοί του Σπηλιωτης -Σανος.

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ! Λουτριωτης, Γαλας, Ντοκο, Καραγιάννης, Βελεντζας, Νεδος, Δόσης, Σιδερης, Μαναριωτης, Ραπτης, Κατσουκης. ΕΠΑΙΞΑΝ και οι :Fairbanks, Βαρδακωστας, Αδαμιδης και Τσακυργιαννης.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06! Σκουρτης, Γκουριωτης, Φιλης, Τριμπονιας, Μαγγινας, Τσατσοπουλος  (61′ Dialo So Karlos ), Στασινοπουλος  (66′ Μυργιωτης ), Τζανετος  (76′ Δημητριάδης ), Καπλατζης, Καμπιωτης , Τσακα  (78’Οικονομου )

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ