Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Αρχική ΓΝΩΜΗ Με αυτά τα επιχειρήματα θα κάνετε προεκλογικό αγώνα κ. Μαρία Πρωτοπαππά…? Nτροπή...

Με αυτά τα επιχειρήματα θα κάνετε προεκλογικό αγώνα κ. Μαρία Πρωτοπαππά…? Nτροπή !-βίντεο

88

Kαι όμως ! Πέρασαν 8 ημέρες από την πρώτη επίσημη προεκλογική συγκέντρωση της Μαρίας Πρωτοπαππά και κανείς δεν σχολίασε τα όσα είπε…

Αν και το loutrakiblog δεν καλέστηκε από την υποψήφια δήμαρχο(!), δανειστήκαμε το video του Korinthostv.gr για να παρακολουθήσετε τα όσα είπε στην παρουσίαση του συνδυασμού της.

Η Μαρία Πρωτοπαππά θυμήθηκε την εκπομπή Ευαγγελάτου, πριν 15 χρόνια, σήμερα κατηγορεί το Δήμαρχο, αλλά τότε δεν ενοχλήθηκε. Πορεύθηκε μαζί του και μάλιστα ως Αντ’ Αυτού με υπογραφή Δημάρχου.Νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς.

Η Μαρία Πρωτοπαππά προσχώρησε στον συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη αμέσως μετά την εκπομπή του Ευαγγελάτου!

Θυμήθηκε πως οι τρεις δήμαρχοι είναι υπόδικοι, λέγοντας με υποκρισία πως αναγνωρίζει το τεκμήριο της αθωότητάς τους, αλλά το προπαγανδίζει προσπαθώντας να πείσει πως ο δήμος θα περιέλθει σε τέλμα σε περίπτωση επανεκλογής τους.(Αν, λέμε αν, αθωωθούν, τι θα λέτε κ. Πρωτοπαππά;;)

Ως άλλη Μάρθα Βούρτση, (παρακολουθήστε το Video) με περίλυπο ύφος  αναφέρεται στην «κακή» κατάσταση του Δήμου, που εκείνη βεβαίως δεν έχει καμμία ευθύνη, αλλά φταίνε για όλα οι άλλοι. Θήτευσε στο πλευρό του Παύλου Παύλου, του Γιώργου Γκιώνη, ως αντιδήμαρχος και στους δυο, αλλά δε φέρει καμμιά ευθύνη.Επί σειρά ετών κατείχε την θέση της προέδρου και της αντιπροέδρου πολλών επιτροπών και η υπογραφή της φέρεται φαρδιά πλατιά σε όλα όσα κατηγορεί.Μήπως αυτοακυρώνεται;

Ζητά υποκριτικά συγγνώμη για τα λάθη της. Μόνο και μόνο για να υφαρπάξει ψήφους, κατηγορώντας δόλιους και προβοκάτορες όσους την κρίνουν για την πολιτική της ανυπαρξία…

Κατάντια αγαπητοί φίλοι/ες….

Διαβάστε τις προεκλογικές «κλάψες» της Μαρίας Πρωτοπαππά. Έρχεται να μας σώσει…

«Φίλες και φίλοι άφησα για το τέλος τρία ζητήματα που αξίζουν νομίζω ιδιαίτερης αναφοράς. Το πρώτο, δεν μας έφταναν τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζουμε, δε μας έφτανε το ότι γίναμε πανελληνίως ρεζίλι με τον σημερινό δήμαρχο στην γνωστή εκπομπή του δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου, δε μας έφτανε ακόμη ότι ο σημερινός δήμαρχος έχει πάρει δημόσιο έπαινο κατακραυγής με την έκπτωσή του από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου λόγω χρεών του προς τον δήμο, μας προέκυψαν και τα χειρότερα. Έπρεπε να προσθέσει στη συλλογή του και την αποφυγή υποβολής της δηλώσεώς του για το πόθεν έσχες σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου. Ένα βαρύτατο δηλ. αδίκημα με τραγικές συνέπειες για τον ίδιο και κυρίως για τον δήμο. Να ήταν μόνο αυτά. Ο δήμος γράφει μια ντροπιαστική σελίδα της πολιτικής του ιστορίας και διέρχεστε μια περίοδο οξύτατης πολιτικής κρίσης. Κρίση η οποία επηρεάζει ή συναρτάται πλέον της πολιτικής, με κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα. Μια κρίση τοξική, μια κατάσταση που καταντά εφιαλτική κάτω από τα ….. κακουργήματα σε δύο πρώην δημάρχους καθώς και στον σημερινό. Κακουργήματα από δόλο που φέρεται ότι πέρασαν σε βάρος του δήμου. Και ναι μεν τους αναγνωρίζω το τεκμήριο της αθωότητας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και υπόδικοι, αναμφίβολα κατά το λόγο ευθύνης του καθενός.

Στις προσεχές δημοτικές εκλογές κυρίες και κύριοι για πρώτη φορά στην ιστορία του δήμου μας θα συμμετάσχουν υπόδικοι υποψήφιοι δήμαρχοιΈνα θλιβερό προνόμιο που συνδέεται με το φερόμενο ως μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών στην ελληνική τοπική αυτοδιοίκηση. Ένα σκάνδαλο το οποίο θα κριθεί δικαστικά μετά τις εκλογές με πρωτοβουλία δυστυχώς των κατηγορούμενων δημάρχων και μέχρι τότε η τύχη του δήμου και του μέλλοντος του θα παίζεται στα ζάρια όπως λέει ο λαός. Ο λαός ο οποίος με την παντοδύναμη και κυρίαρχη ψήφο του θα κληθεί να απαντήσει εάν θα πορευτούμε προς το χάος ή όχι, εάν θα πορευτούμε στο άγνωστο χωρίς ελπίδα, εάν θα σταθούμε όρθιοι μπροστά στα προβλήματα, στην ιστορία του δήμου και στο μέλλον του ή θα σκύψουμε το κεφάλι από ντροπή.

Ένα δεύτερο ζήτημα. Ρωτούν κάποιοι καφενόβιοι και αργόσχολοι για να με απαξιώσουν ποια είναι η προσφορά μου στα χρόνια της συμμετοχής μου στα δημοτικά μας πράγματα, αλλά η απάντηση είναι απλή. Ο απολογισμός των δημάρχων που σήμερα αξιώνουν και πάλι την ψήφο του λαού, δήμαρχοι με τους οποίους συνεργάστηκα φέρουν και την δική μου υπογραφή, όπως και των λοιπών συναδέλφων μου του ιδίου συνδυασμού πρωτίστως. Και για όσα αρνητικά εντοπίζονται η ευθύνη τελικά είναι συνολική. Σημασία όμως έχει ποιος την αναλαμβάνει και σε ότι με αφορά ζητώ δημόσια συγνώμη εάν στην άσκηση των καθηκόντων μου έκανα κάποιο λάθος.

Τέρμα λοιπόν οι δόλιες και προβοκατόρικες επιθέσεις, τέρμα και στο ερώτημα γιατί δεν αποχώρησα προηγουμένως και απαντώ στο τελευταίο: Γιατί προτίμησα να δίνω τις μάχες μου αν και απομονωμένη από τον σημερινό δήμαρχο μέσα στα όργανα του συνδυασμού μου και γιατί θεωρούσα πως μια αποχώρηση νωρίτερα θα εξισωνόταν ή θα μου αποδιδόταν ως προδοσία.

Και ας βάλω ακόμη ένα τέλος. Ας μην κάνουν λόγο οι ίδιοι κύκλοι για παλαιούς και νέους υποψηφίους, γιατί αν αρχίσουμε να κάνουμε λόγο για δεινόσαυρους της πολιτικής και παλαιούς υποψηφίους και πόσες περατζάδες έχουν κάνει κάποιοι μεταπηδώντας από συνδυασμό σε συνδυασμό, πολλοί θα καταπιούν την γλώσσα τους».

Η τελευταία πρόταση ίσως θα έπρεπε να μην αναφερθεί από την υποψήφια δήμαρχο, γιατί σύμβουλος σαν και την ίδια και πρόσωπα του συνδυασμού της, με τόσες περατζάδες, δεν έχουν ξαναϋπάρξει !

Επίσης ,ψάξτε στο συνδυασμό σας για «δόλιες και προβοκατόρικες επιθέσεις «. Κάποιοι »μπροστινοί» σας σπιλώνουν οικογένειες στα καφενεία κ. Πρωτοπαππά……

Παλιές πρακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές, διάλεξε η υποψήφια Δήμαρχος, το επιτελείο της και όποιος της γράφει τα κείμενα….

Απλά Ντροπή….

 

πηγή-loutrakiblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ