Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα “Νέο Σύστημα Πανελλαδικών και Επαγγέλματα Αιχμής”δείτε φωτό

68

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστών Μ. Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε στο πλαίσιο της Έκθεσης «Πελοπόννησος 2018» με θέμα «Νέο Σύστημα Πανελλαδικών και Επαγγέλματα Αιχμής» και ομιλητή  το Δρ. Κωνσταντίνο Κότιο, Διδάκτωρα ΑΠΘ, Σύμβουλο Σταδιοδρομίας, (EMPLOY).

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές, τις μαθήτριες, τους γονείς τους και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, που συμμετείχαν μαζικά στην εκδήλωση και συντέλεσαν στην επιτυχία της, αφού άλλωστε αυτούς είχαμε στο μυαλό μας κατά κύριο λόγο, όταν σχεδιάζαμε την εκδήλωση αυτή. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε εκ βαθέων τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας, την πρόεδρο του Συνδέσμου  Φιλολόγων Ν. Κορινθίας κ. Αντιγόνη Βογιατζή, τον πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος της Μαθηματικής Εταιρείας, κ. Σταύρος Σταυρόπουλος, τον εκπρόσωπο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών κ. Γιώργο Γκρος και τον πρόεδρο της ΟΕΦΕ κ. Γιάννη Βαφειαδάκη. Με τις παρεμβάσεις τους πλούτισαν το διάλογο και συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την EMPLOY και τον Δρ. Κωνσταντίνο Κότιο για τη συγκροτημένη και διαφωτιστική παρουσίαση, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την ευγενική χορηγία και το Επιμελητήριο Κορινθίας για τη φιλοξενία μας στο χώρο της Έκθεσης «Πελοπόννησος 2018».

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστών Μ. Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας θα προσπαθεί πάντα να είναι, με τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του, αρωγός των μαθητών και των οικογενειών τους στην προσπάθεια τους για επιτυχία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ