Με μεγάλη επιτυχία το 1ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου -βίντεο -φωτό

81
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη το 1ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου με θέμα: «Καινοτόμες Υπηρεσίες στο Σύγχρονο Φαρμακείο», στις 8 και 9 Ιουνίου 2019, όπου παρευρέθηκαν περισσότεροι από 250 φαρμακοποιοί από την Πελοπόννησο καθώς και 30 εταιρείες χορηγοί.
 

Με την ευγενική χορηγία του Δήμου Τρίπολης, το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, υπό τη συνδιοργάνωση των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αργολίδος, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, με την υποστήριξη της Χαραμή ΑΕ και του Περιοδικού PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Την έναρξη του Συνεδρίου, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουνίου, χαιρέτισαν διακεκριμένοι τοπικοί φορείς, και ξεκίνησε με μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία για την ιστορία και εξέλιξη της φαρμακευτικής. Στη συνέχεια, ακολούθησαν βραβεύσεις Προέδρων Φαρμακευτικών Εταιρειών, με καταγωγή από την Πελοπόννησο, για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη και εξέλιξη της Ελληνικής Βιομηχανίας Φαρμάκων και Καλλυντικών, αλλά και της οικονομίας γενικότερα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με βραβεύσεις Φαρμακοποιών Ακαδημαϊκών, με καταγωγή από την Πελοπόννησο, για τη συμβολή τους στην εξέλιξη της Φαρμακευτικής Επιστήμης. Η Κυριακή 9 Ιουνίου ήταν αφιερωμένη σε ομιλίες εστιασμένες σε νέες υπηρεσίες, δραστηριότητες και συμπεριφορές, που θα καθορίσουν το μέλλον του Φαρμακευτικού Κλάδου, με εισηγητές διακεκριμένους καθηγητές Φαρμακευτικών Σχολών αλλά και φαρμακοποιούς με ανάλογες εμπειρίες.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είχε και μια εκτενής αναφορά του Προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Απόστολου Βαλτά, σχετικά με ενέργειες αντιμετώπισης των προβλημάτων του κλάδου για τη βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και για την εξέλιξη του επαγγέλματος στο μέλλον.

Η εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία των διοργανωτών, αποτέλεσε το έναυσμα για την καθιέρωσή του ως θεσμός στην Πελοπόννησο. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Μάιο του 2020 στην Καλαμάτα.

πηγή-argolikeseidhseis.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ