Με παρουσίαση 15 νέων υποψηφίων και πλήθος κόσμου έκοψε την πίτα της η “Συμμαχία Πολιτών “(βίντεο – φωτογραφίες)

204

Μέσα σε πολύ κόσμο και  ένα ιδιαίτερα φιλικό  κλίμα,  πραγματοποιήθηκε χθες  Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα  στο Ξενοδοχείο Εφύρα  , η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών » από τον Επικεφαλής  κ.Νανόπουλο Βασίλη .

Μια εκδήλωση που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού η αίθουσα ήταν γεμάτη και όλοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι και πάνω από όλα αισιόδοξοι για το τελικό εκλογικό  αποτέλεσμα.

Στην ομιλία του ο κ. Νανόπουλος , επισήμανε πως τώρα είναι η ώρα για την μεγάλη αλλαγή στον δήμο , αναφέρθηκε στην σημερινή δημοτική αρχή , παρουσιάζοντας την ως μια κουρασμένη αρχή που έχει χάσει τον έλεγχο της διαχείρισης του δήμου .

Μίλησε ότι είναι έτοιμος για ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ  προς όφελος του Δήμου,  αλλά όχι για ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Στην συνέχεια της ομιλίας του κάλεσε του Κορίνθιους πολίτες  το χριστιανικό δόγμα ,

“Πίστευε και μη ερεύνα” αυτή την φορά να μην το ακολουθήσουν  , αλλά αντιθέτως ότι ακούν να το ψάχνουν και να το ερευνούν , γιατί σ΄αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές ακούγονται πολλά ψέματα.

Αναφέρθηκε στα στηρίγματα των κομμάτων υποστηρίζοντας πως μόνο το Κομμουνιστικό κόμμα έχει δώσει στήριγμα και κανένα άλλο  μέχρις στιγμής τουλάχιστον, όσοι ισχυρίζονται κάτι τέτοιο  λένε ψέματα.

Τέλος παρουσίασε τον δεύτερο γύρο των υποψηφίων συμβούλων του.

Ξεκινώντας ίσως από την πιο σημαντική παρουσίαση του δημοτικού  συμβούλου της Συμμαχίας πολιτών Σπύρου Ζαχαριά , ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Χρήστου Δήμα και προφανώς υποδηλώνει και την στήριξη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας προς τον συνδυασμό του.

Συνεχίζοντας παρουσίασε τους άλλους δύο του σημαντικούς συμβούλους, Έρρικα Καραμανλίκη και Θέμη Κουτσογκίλα , καθώς και τους νέους της δημοτικής παράταξης, Κάτια Μωραίτη,Φωτεινή Γαλάνη, Βασιλική Παπαλεονάρδου, Βίκυ Τσίγκου, Μαρία Κολοκοντέ, Μιχάλη Παρασκευά,Νεκτάριο Ράφτη, Ανδρέα Καλογιάννη,Τάσο Χατζαντώνη, Πάνος Καρσιώτη, Ανδρέας Πανούση και Μαγγλάρα Γιώργο,

Δείτε  όλη την ομιλία του Βασίλη Νανόπουλου

Δείτε και ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ. από τον φακό του ekorinthos.gr

πηγή φωτογραφιών και βίντεο ekorinthos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ