Μητέρα άφησε το νεκρό μωρό της σε ντουλάπι για χρόνια

76

«Πανικοβλήθηκα επειδή δεν γέννησα ένα ζωντανό παιδί και κράτησα το σώμα του»

Η αστυνομία του Τόκιο συνέλαβε μια 49χρονη γυναίκα, ως ύποπτη ότι άφησε το νεκρό μωρό της σε ένα ντουλάπι για αρκετά χρόνια.

Η Emiri Suzaki παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε ότι είχε «αποθηκεύσει» το κορμί του παιδιού της που γεννήθηκε νεκρό πριν από «τέσσερα ή πέντε» χρόνια.

Οι αστυνομικοί αργότερα ανακάλυψαν το σώμα του βρέφους που βρισκόταν σε αποσύνθεση, τυλιγμένο σε μία πλαστική σακούλα σε ένα ντουλάπι σε σταθμό του Τόκιο.

Όπως αναφέρει το BBC, η γυναίκα πλήρωνε το αντίτιμο για να νοικιάζει τον αποθηκευτικό χώρο όλα αυτά τα χρόνια, το οποίο ανερχόταν σε 1,80 δολάρια το 24ωρο. Αν δεν πλήρωνε και το ποσό υπερέβαινε τα 8,86 δολάρια, ο υπάλληλος που διαχειρίζεται τα ντουλάπια στον σταθμό είχε το δικαίωμα να το ανοίξει και να ελέγξει το περιεχόμενο.

«Πανικοβλήθηκα επειδή δεν γέννησα ένα ζωντανό παιδί και κράτησα το σώμα του, καθώς δεν μπορούσα να το ξεφορτωθώ» ανέφερε στους αστυνομικούς όταν παραδόθηκε.

Η 49χρονη γυναίκα συνελήφθη με την υποψία της εγκατάλειψης βρέφους. Η αστυνομία ερευνά τα αίτια θανάτου, ενώ δεν είναι ξεκάθαρες οι συνθήκες της γέννας.

Μία σύμβουλος για αντίστοιχα θέματα ανέφερε σχετικά: «Μία γέννα νεκρού μωρού μπορεί να προκαλέσει ολοκληρωτική θλίψη, καθώς είναι κάτι απρόσμενο. Υπάρχουν ερωτήματα γιατί δεν είχε τη στήριξη της οικογένειάς της και πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι πρέπει να ήταν κάτι πολύ τραυματικό για εκείνη».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σορός εντοπίζεται σε ντουλάπι σταθμού στην Ιαπωνία.

Newsbeast

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ