Όνειρο ήταν και πάει…η “Κόρινθος 06 έχασε την πρόκριση στους ομίλους απο την ανώτερη Παναχαική

79

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ…Τη νίκη πρόκριση πήρε η ιστορική Παναχαικη νικώντας την Κόρινθο 06 με 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο Κορινθου. Μεγάλος πρωταγωνιστης για τους Αχαιους ο βουλγαρος ποδοσφαιριστης Καρατσακανοφ που πέτυχε και τα δύο γκολ  (2′ & 59′ ),ενώ είχε και σουτ στο οριζοντιο δοκαρι του Σκουρτη στο 19′ .Μεγάλη διαφορά δυναμικοτητας μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φοβισμενοι στο παιγνίδι αυτό και το πράγμα δυσκολεψε για την ομάδα του Μπινιαρη μετά το κρύο γκολ μόλις στο 2′ λεπτό.

Το πρόβλημα μεγαλωνε όταν οι κεντρωοι παίκτες των φιλοξενουμενων έπαιζαν από τον άξονα με κάθετες μπαλιές με αποτέλεσμα να βγαίνουν φάτσα με τον Σκουρτη οι επιθετικοί της Παναχαικης.Παρ’όλα αυτά όμως αν εξαιρεσει κάποιος το σουτ στο δοκάρι των γηπεδούχων στο 19′ μεγάλη φάση για τους πατρινους δεν έγινε.

Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-1 στα αποδυτήρια και τον Στ. Μπινιαρη να αλλάζει το σύστημα στο β’ημίχρονο  με εσωτερικές  αλλαγές και με την είσοδο του Μ. Αμπαδιωτακη στη θέση του τραυματία Τσατσοπουλου .

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αναγκαστουν οι παίκτες   του Οφρυδοπουλου να παίζουν πιο πολύ  από τα άκρα  και να κερδίζουν περισσότερες μπάλες οι γηπεδούχοι.  Καλή ανάπτυξη είχε η Κορινθος 06 στο Β ‘ ημίχρονο έχασε μερικές καλές ευκαιρίες αλλά υπεταγη φυσιολογικά στην ανωτερότητα των αντιπάλων της.

Φάνηκε όμως καθαρά η απουσία του Χατζησοφρωνιου ο οποίος θα έδινε βοήθειες στους Τζανετο κατά κύριο λόγο και στον Φιλη.Δίκαιη η νίκη πρόκριση της Παναχαικης, ενώ η Κορινθος 06 θα έχει να λέει για την συμμετοχή της στο κύπελλο Ελλάδος αποκλειοντας μάλιστα την ιστορική Καλαμάτα, ενώ αποκλειστηκε από μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η επίσης ιστορικη Παναχαικη που θα διεκδικήσει φέτος την άνοδο της στην Α’ εθνικη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο :Νταουλας με ΒΟΗΘΟΎΣ τον Οικονόμου  (ελέγχεται για τη φάση του 0-1 αφού φάνηκε δύο παίκτες της Παναχαικης να βρίσκονται εκτεθειμενοι) και τον Πλακα.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκουρτης, Κοτοβ, Φιλης, Μαγγινας, Μαυρελης  (62′ Γκουριωτης)Τριμπονιας, Βασιλαρης, Τσατσοπουλος  (46′ λτ Ε.Αμπαδιωτακης ), Τζανετος, Καμπιωτης, Καπλατζης (76′ Βρενοζι )

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ :Καπουταγλης, Πολιμος, Σταμοπουλος, Πλεγας, Σωτηρακος, Coll  (53′ Ελευθεριαδης ), Παπατολιος  (62′ λτ Σταυροπουλος ), Κυνηγοπουλος, Αντωνακοπουλος, Τσελεπιδης, Καρατσακανοφ  (70′ Μωραιτης ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ