Μπακαλιάρο στιφάδο , έτσι όπως το μαγείρευαν οι γιαγιάδες μας στην Κορινθία

83

Μπακαλιάρος στο φούρνο με σταφίδες και κρεμμυδάκια για στιφάδο

Ένας γευστικός συνδιασμός, απλά υπέροχος ακόμα και γι’αυτούς που δεν τρώνε την σταφίδα !

Με αυτό τον τρόπο μαγειρέματος ο βακαλάος, το «ψάρι των φτωχών», γίνεται μια gourmet πρόταση και παίρνει τη θέση του στα Κυριακάτικα ή επίσημα τραπέζια. Για λουκούλειο γεύμα σας προτείνω να φτιάξετε αυτό το πιάτο με μικρά κρεμμύδια για στιφάδο.

Ο παστός μπακαλιάρος μαγειρεμένος με κρεμμύδια και σταφίδες είναι παραδοσιακό φαγητό της Κορινθίας που το μαγείρευαν με Κορινθιακή σταφίδα

Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ