Μπακαλιάρος στο φούρνο με σταφίδες και κρεμμυδάκια για στιφάδο
Ένας γευστικός συνδιασμός, απλά υπέροχος ακόμα και γι’αυτούς που δεν τρώνε την σταφίδα !
Με αυτό τον τρόπο μαγειρέματος ο βακαλάος, το «ψάρι των φτωχών», γίνεται μια gourmet πρόταση και παίρνει τη θέση του στα Κυριακάτικα ή επίσημα τραπέζια. Για λουκούλειο γεύμα σας προτείνω να φτιάξετε αυτό το πιάτο με μικρά κρεμμύδια για στιφάδο.
Ο παστός μπακαλιάρος μαγειρεμένος με κρεμμύδια και σταφίδες είναι παραδοσιακό φαγητό της Κορινθίας που το μαγείρευαν με Κορινθιακή σταφίδα