Μπόχα!

117
 

Πριν προλάβει να καταλαγιάσει η χαρά για την αθώωση της Ηριάννας και του Περικλή που είδαν τη ζωή τους να τυλίγεται σε μια κόλλα χαρτί με τον τρομονόμο, έσπευσαν με θράσος και χωρίς τσίπα-αλλά με Τσίπρα- ν’αρπάξουν  ένα κομμάτι πολιτικής υπεραξίας. Ιδίως τώρα που βγήκαν παγανιά τα παπαγαλάκια  της ΝΔ να κράξουν την κυβέρνηση που αφήνει ελεύθερους τους…τρομοκράτες.

Το χορό ξεκίνησε από το πρωί ο Γιώργος Κυρίτσης, για να κορυφωθεί με το μήνυμα του Prime Minister Gr από το τουίτερ, όπου για νίκη της δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου.

Prime Minister GR

@PrimeministerGR

Σήμερα αποκαταστάθηκε μια μεγάλη αδικία απέναντι σε δύο νέους ανθρώπους. Η δημοκρατία και το κράτος δικαίου ανέπνευσαν

Μιλάει για το ίδιο “κράτος δικαίου” που έριξε ένα χρόνο αθώους στη φυλακή, έκανε άνω-κάτω τις ζωές τους και την ίδια ώρα αφήνει ανενόχλητους τους φασίστες να αλωνίζουν.

Μιλά ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης που κρατά σε ισχύ τον τρομονόμο, την απαράδεκτη διάταξη για το DNA, κι απέρριψε ως αντισυνταγματική την πρόταση των κομμουνιστών στη βουλή για αλλαγή του νομικού πλαισίου.

Από κοντά και η Ράνια Σβίγκου, που δε διστάζει μάλιστα να οικειοποιηθεί το κίνημα αλληλεγγύης στους κατηγορούμενους, δηλώνοντας παράλληλα πως σήμερα αποκαθίσταται η εμπιστοσύνη των πολιτών στο θεσμό της δικαιοσύνης. Εμπιστοσύνη απαραίτητη εξάλλου όταν τα δικαστήρια εγκρίνουν αντεργατικές αποφάσεις, βγάζουν παράνομες τις απεργίες και νόμιμες τις περικοπές αποδοχών εργαζομένων και συνταξιούχων.

 

Ράνια Σβίγκου@rania_sv

Η απόφαση για την Ηριάννα κ τον Περικλή αποκαθιστά την εμπιστοσύνη των πολιτών στο θεσμό της δικαιοσύνης κ αποτελεί μια νίκη για το πολύμορφο κίνημα που δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να συμπαραστέκεται στους δυο νέους,για το δικαιωμά τους σε μια δίκαιη δίκη, για να λάμψει η αλήθεια

Λέτε η κατάργηση του τρομονόμου και των συμπαρομαρτούντων να προσκρούει κι αυτή στις απαιτήσεις της τρόικας (ή κάποιας πρεσβείας); Αυτό αποκλείεται. Μα αφού βγήκαμε από τα μνημόνια, δεν το μάθατε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ