ΜΥΡΙΣΕ ΤΙΤΛΟ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06!… ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

75

Άρωμα τίτλου είχε η νίκη τής Κορίνθου 06 με τον Παννεμεατικο 3-1 στο ΔΑΚ ΚΟΡΊΝΘΟΥ για την 23η αγωνιστική του πρωταθληματος, αφού αύξησε την διαφορά με τον δεύτερο ΑΟ Λουτρακι πού έχασε 1-0 στο Κιατο από τον Πελοπα,στους εννέα βαθμούς.

Το παιγνιδι δεν άρχισε καλά για τους επίδοξους πρωταθλητές, αφού μετά την κλασική ευκαιρία του Μυργιωτη στο 4′, ένα λεπτό αργότερα ο Ξυδης ανατραπηκε από τον Γκουριωτη και ο Κακριδης έδειξε το σημείο του πεναλντι το οποίο εκτέλεσε ο παθών και έγραψε μόλις στο 5′ το 1-0 για τους φιλοξενουμενους. Αμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων αλλά μόνο με κλασικές ευκαιρίες και τις αποκρουσεις του Κεμαλαι.

Στο 25′ όμως ο Τζανετος έδωσε μαγική ασίστ στον Μυργιωτη και με καρφωτη κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Απο το λεπτο αυτό η μία ευκαιρία διαδεχονταν την άλλη με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Τριμπονια στο 35′ που βρήκε το αριστερό κάθετο δοκαρι του τερματοφυλακα του Παννεμεατικου και απομακρυνθηκε.

Το γκολ ήταν θέμα χρόνου να μπει για τους γηπεδούχους και στο 41′ ο καπτεν της Κορινθου 06 Βασίλης Φιλης εκτέλεσε φάουλ και με αριστοτεχνικη εκτέλεση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κεμαλαι που ανημπορος είδε την μπάλα να αναπαυεται στα δίχτυα του  για το 2-1, που ήταν και το σκορ ημιχρονου.

Στο β’ημίχρονο συνεχίστηκε η ίδια εικόνα για τους γηπεδούχους και παρ’ότι έκαναν πάνω από 15 τελικες, κατάφεραν (γιατί περί κατορθωματος πρόκειται  …), να πετύχουν μόνο ένα γκολ στο 57′ με τον Μάκη Μυργιωτη για το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Σημειώνουμε ότι ευκαιρίες σαν αυτές του Καμπιωτη  (3), Μυργιωτη  (2 ) δύσκολα χάνονται.

Έτσι η επιδοξη πρωταθλήτρια ομάδα της Κορινθου 06 παίζοντας πολύ καλό ποδοσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα πήρε άλλη μια σημαντική νίκη και μάλιστα με ανατροπή πιστοποιωντας για μια ακόμη φορά ότι δεν έχει αντιπαλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον Παννεμεατικο ήταν αξιομαχος αντίπαλος κατάφερε να προηγηθεί, αλλά όταν κουραστηκαν οι δύο ποιοτικοι και ταχύτατοι Ξυδης και Παπουτσης επαψαν να είναι ανταγωνιστικοι κόντρα σε μια καλύτερη ομάδα.

Ξεχώρισε και ο κηπερ Κεμαλαι που έσωσε δύο σίγουρα γκολ.

Και δύο λόγια για την διαιτησία του Παναγιώτη Κακριδη. Σωστά κατελογισε το πεναλντι στο 4′ για τον Παννεμεατικο, αλλά σε τρεις περιπτώσεις δύο σε βάρος των φιλοξενουμενων και μια σε βάρος των γηπεδούχων, δεν έδειξε την άσπρη βούλα. Ειδικά η φάση του 60′ με το καθαρά απλωμενο χέρι του Τζα ήταν ο ορισμός του πεναλντι.

Καλοί οι δύο βοηθοί του Θεοδωροπουλος και Ξενοπουλος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06.Σκουρτης, Γκουριωτης, Φιλης, Μαγγινας, Τριμπονιας  (67’λτ Δημητριάδης ), Στασινοπουλος, Τσατσοπουλος  (57′ Καμπιωτης ), Καπλατζης  (85′ Μαυρελης ), Τζανετος, Μυργιωτης, Τσακα  (87′ Οικονόμου ).

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ :Κεμαλαι, Κρανιδιωτης, Τζας  (61′ Αναγνωσταρας), Καρο, Βλασσης  (46′ Σχοινοχωριτης ), Κουτρουμπανος, Ξυδης, Θανοπουλος, Καλυβας, Παπουτσης, Τσιακος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ