Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αρχική ΚΑΙΡΟΣ Νέο Έκτακτο δελτίο καιρού: Έως και το Σάββατο ισχυρή κακοκαιρία – Καταιγίδες,...

Νέο Έκτακτο δελτίο καιρού: Έως και το Σάββατο ισχυρή κακοκαιρία – Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι

64

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού ανακοινώθηκε από την ΕΜΥ.

Όπως τονίζεται, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται σε αρκετές περιοχές της χώρας και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

1. Σήμερα Τρίτη (31-07-18) η κεντρική και ανατολική Μακεδονία και πιθανόν μέχρι το βράδυ η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η δυτική και κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος.

2. Αύριο Τέταρτη (01-08-18) κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, οι Σποράδες και πιθανόν μέχρι το μεσημέρι η βόρεια Εύβοια και το βόρειο Αιγαίο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα πιθανόν η Θεσσαλία, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά.

3. Την Πέμπτη (02-08-18)κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και πιθανόν η βόρεια Εύβοια. τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η δυτική και κεντρική Στερεά.

4. Την Παρασκευή (03-08-18) κατά διαστήματα η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Ήπειρος και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η δυτική Στερεά και η Πελοπόννησος (κυρίως η δυτική).

5. το Σάββατο (04-08-18) μέχρι το βράδυ κατά διαστήματα πιθανόν η δυτική και κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πιερία, Ημαθία, Πέλλα), η Ήπειρος και η Θεσσαλία (κυρίως η δυτική και βόρεια).

dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ