Νίκος Χατζηνικολάου: Ξέρεις ποια διάσημη κυρία της ελληνικής σόουμπιζ είναι πεθερά του;

156

Ποια είναι η μητέρα της Κρίστης Τσολακάκη, δηλαδή, γνωρίζεις;

Πανευτυχής στο πλευρό της δεύτερης συζύγου του ο Νίκος Χατζηνικολάου. Πρόσφατα, μάλιστα οι δυο τους γιόρτασαν τη 15η επέτειο του γάμου τους και, στην ουσία της έκανε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση. Και δεν ήταν η πρώτη φορά.

Με την αφορμή αυτή, λοιπόν, είπαμε να “τεστάρουμε” λίγο τις γνώσεις σας σχετικά με το θέμα και να θυμίσουμε ότι μητέρα της Κρίστης Τσολακάκη, άρα και πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου είναι η Μαργαρίτα Μπρόγερ. Η αδελφή της Έρρικας με την οποία έκαναν τεράστια καριέρα τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου ως “Οι αδελφές Μπρόγερ”.

Η Μαργαρίτα (με το μαύρο φόρεμα) και η Έρρικα Μπρόγερ

Μαργαρίτα και Έρρικα Μπρόγερ σε εξώφυλλο της εποχής

Για την ιστορία, η Έρρικα υπήρξε παντρεμένη με τον Κώστα Βουτσά και έχουν μαζί μια κόρη, τη Σάντρα, η οποία, δηλαδή είναι πρώτη ξαδέλφη της Κρίστης. Στη φωτογραφία κάτω Ο Κώστας Βουτσάς με τη νυν συζυγό του, Αλίκη Κατσαβού στα πρώτα γενέθλια του γιου τους, Φοίβου. Στο πλευρό τους, η Έρρικα Μπρόγερ και η Σάντρα Βουτσά

 

Ως προς τη Μαργαρίτα Μπρόγερ, τώρα, την πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου τα πράγματα είναι κάπως… θολά καθώς η ίδια έχει κρατηθεί, πεισματικά, πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν έχει πραγματοποιήσει δημόσια εμφάνιση εδώ και χρόνια.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμόμαστε μία από τις πάμπολλες εμφανίσεις των διάσημων αδελφών σε ταινία της εποχής εκείνης .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ