Ντέρμπι κορυφής στο Ζευγολατιό: ΑΟΖ εναντίον Κόρινθος 2006 – Πρωτάθλημα Α΄κατηγορίας Κορινθίας

83

Άκρως ενδιαφέρουσα η Σαββατιάτικη 6η αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. Στους αγώνες της ημέρας δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής , στο Ζευγολατιό, ανάμεσα στον ΑΟ. Ζευγολατιού και την πρωτοπόρο Κόρινθο 2006.

Η Κόρινθος  2006 αν ξεκίνησε με βαθμούς ποινής -2 , από την παρισινή περίοδο, αυτή βρίσκεται  επικεφαλής στην βαθμολογία , αήττητη (5 νίκες) με + 2 βαθμούς από τον ΑΟ Ζευγολατιού και τον Πέλοπα Κιάτου ( 3 νίκες, 2 ισοπαλίες ). Αύριο

στο ντέρμπι του Ζευγολατιού ο τοπικός ΑΟΖ, η ομάδα του Παντελή Κολιάκου,  θα προσπαθήσει για την νίκη επί της ομάδας της 2006 με στόχο να της σπάσει το αήττητο  αλλά και να την προσπεράσει στην κορυφή  του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ Κορινθίας.  Τον ίδιο στόχο  να περάσει στην κορυφή έχει και ο Πέλοπας που αγωνίζεται στους Αγίους Θεοδώρους, κόντρα στην τοπική ομώνυμη ομάδα.

Στο Δερβένι ο Αστέρας μάχεται με την Θύελλα Πετρίου και θέλει να επιστρέψει στις  νίκες, την ίδια ώρα (15:00), ο Τενεάτης Αθικίων υποδέχεται στο γειτονικό ντέρμπι τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.  Στο ΔΑΚ Κορίνθου ο Άγιος Γεώργιος σε ενδιαφέροντα αγώνα  αντιμετωπίζει την Ελλάδα Βέλου, ενώ ο ΑΟ Λουτρακίου δοκιμάζεται  εκτός έδρας κόντρα στον ΠΑΣ Κλένια.

Στη Νεμέα ο Παννεμεατικός  θα προσπαθήσει για νικηφόρο αποτέλεσμα, απέναντι στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ενώ τέλος στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός υποδέχεται τον ουραγό Σαρωνικό Γαλατακίου.

Η 6η αγωνιστική

ΑΟ Zευγολατιού Α.Σ. Κόρινθος 2006
Τενεάτης Αθικίων Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Αγ. Γεώργιος Ελλάς Βέλου
Αστέρας Δερβενίου Θύελλα Πετρίου
Πανκαμαριακός Σαρωνικός Γαλατακίου
Αγ. Θεόδωροι Πέλοπας Κιάτου
ΠΑΣ Κλένια ΑΟ Λουτράκι
Παννεμεατικός Ηρακλής Ξυλοκάστρου

πηγή-korinthiakoi-orizontes.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ