Ντέρμπι παντού ( 22η αγωνιστική) στην Α΄κατηγορία Κορινθίας

83

Με την άκρως ενδιαφέρουσα 22η αγωνιστική , συνεχίζεται το απόγευμα  του Σαββάτου (15:00), το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθία . Η αυριανή αγωνιστική περιλαμβάνει έξι  αγώνες (από τους οκτώ του προγράμματος), που έχουν το χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι καθώς οι αντίπαλες ομάδες είναι συνδημότισσες ή γειτονικές.

Στο ντέρμπι της Κορίνθου , στο ΔΑΚ, στην κοινή τους έδρα, ο Άγιος Γεώργιος (ως γηπεδούχος) , «στη μετά Χόντια εποχή» αντιμετωπίζει την συμπολίτισσά του (ως φιλοξενούμενη) και πρωτοπόρο   Κόρινθος 2006. Την περασμένη αγωνιστική

η 2006 νίκησε με το ευρύ 4-0 τον ΑΟ Ζευγολατιού, ενώ ο Άγιος Γεώργιος έχασε εκτός έδρας με το βαρύ 5 – 1 από την Ελλάδα Βέλου.

Αστέρας Δερβενίου και Πανκαμαριακός, διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους, στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» , στο Δερβένι, σε ένα ακόμα ντέρμπι διαδημοτικού χαρακτήρα καθώς οι δύο ομάδες είναι συνδημότισσες. Η ομάδα  του Δερβενίου προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 0- 2 από την Θύελλα Πετρίου, και αναζητεί τη νίκη και μόνο τη νίκη, ώστε στο τέλος να αποφύγει τα απρόοπτα. Ο Πανκαμαριακός πήρε το βαθμό της ισοπαλίας  0 – 0 με τον Σαρωνικό στο Γαλατάκι.

 Στο Ξυλόκαστρο  ο Ηρακλής θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την εντός έδρας ήττα, την περασμένη  αγωνιστική  από το Παννεμεατικό, θα προσπαθήσει για την νίκη , στο γειτονικό ντέρμπι, απέναντι  στον Πέλοπα Κιάτου, που είναι ικανός για κάθε αποτέλεσμα σε εκτός έδρας αγώνα.

Στους Αγίους Θεοδώρους , η τοπική ομώνυμη ομάδα, υποδέχεται σε ένα ακόμα διαδημοτικό ντέρμπι τον ΑΟ Λουτρακίου,  την  ίδια στιγμή, σε διαδημοτικό ντέρμπι στο Αθίκια ο τοπικός Τενεάτης  υποδέχεται τον Σαρωνικό Γαλατακίου . Ο Τενεάτης προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου Χιλιομοδίου στο πρωτάθλημα και ο Σαρωνικός επίσης από νίκη την Τετάρτη στο Κύπελλο  επί της Θύελλας Πετρίου και προκρίθηκε στο Τελικό του Κορινθιακού επάθλου κόντρα στον ΠΑΣ Κόρινθο.

Ένα ακόμη διαδημοτικό ντέρμπι διεξάγεται στο γήπεδο της Κλένιας ανάμεσα στον ΠΑΣ Κλένια και τον  Ατρόμητο Χιλιομοδίου και οι δύο ομάδες προέρχονται στο πρωτάθλημα από ήττες από Τενεάτη και ΑΟ Λουτρακίου και χρειάζονται βαθμούς για την παραμονή  τους στην κατηγορία.

Στο Νεμέα ο Παννεμεατικός υποδέχεται την Ελλάδα Βέλου , ενώ στο Ζευγολατιό ο ΑΟΖ  αντιμετωπίζει την Θύελλα Πετρίου.

 

  22η Αγωνιστική
Παννεμεατικός Ελλάς Βέλου
ΠΑΣ Κλένια Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Ηρακλής Ξυλοκάστρου Πέλοπας Κιάτου
Τενεάτης Αθικίων Σαρωνικός Γαλατακίου
Αστέρας Δερβενίου Πανκαμαριακός
Αγ. Θεόδωροι ΑΟ Λουτράκι
ΑΟ Zευγολατιού Θύελλα Πετρίου
Αγ. Γεώργιος  – Α.Σ. Κόρινθος 2006

korinthiakoi-orizontes.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ