Ν.Γόντικας στο SUPER FM 104.1 “ο Μαρούλης άφησε το φράγμα Ασωπού στη μέση…και του δώσανε πίσω και την εγγυητική του”βίντεο

63

Στο SUPER FM 104.1 και στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου, μίλησε σήμερα (11/09) το πρωί ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Νίκος Γόντικας.

Μεταξύ άλλων, αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε ο απόηχος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου που διεξήχθη στην Κόρινθο την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, καθώς και τα έργα που υποσχέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για την Περιφερειακή ενότητα Κορινθίας.

Επιπροσθέτως, έκανε λόγο για τα χρήματα που δαπανούνται για την τουριστική ανάπτυξη της Πελοποννήσου, σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται να επιφέρουν κέρδη, από την στιγμή που οι τουρίστες καλύπτονται από τις προσφορές και τα πακέτα των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, με αποτέλεσμα να μην αφήνουν χρήματα στην τοπική αγορά.

Πάνω σε αυτό μάλιστα, συμπλήρωσε ότι τα χρήματα αυτά θα ήταν προτιμότερο και θα έβρισκαν μεγαλύτερη ανταπόκριση, εάν αξιοποιούνταν σε έργα που αφορούν την αγροτική ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

πηγή-peloponnisosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ