Ν.Νικολάκου: “Αντιδημοκρατική και πολιτικά ανήθικη η πρακτική τους να μην εμφανιστούν στο ΠεΣυ” -Βίντεο

74

Ματαιώθηκε η 4η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου  λόγω μη απαρτίας των Περιφερειακών Συμβούλων.

Συγκεκριμένα, από τους 26 που έπρεπε να παραστούν για να υπάρξει απαρτία, οι 18 από τους 51 συνολικά Περιφερειακούς Συμβούλους έδωσαν το παρών, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει απαρτία και να ματαιωθεί η συνεδρίαση.

Αντιδημοκρατική και πολιτικά ανήθικη χαρακτήρισε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, αυτή την πρακτική ορισμένων περιφερειακών συμβούλων της Αντιπολίτευσης, οι οποίοι, όπως δήλωσε, δεν παρευρέθησαν στην αίθουσα της συνεδρίασης εσκεμμένα ώστε να μην υπάρξει απαρτία και να μην συζητηθεί ένα από τα σημαντικότερα θέματα της ημερήσιας διάταξης που ήταν σχετικό με τις απαλλοτριώσεις.

Μάλιστα τόνισε ότι όσο και να θέλουν μερικοί να μετατρέψουν το Περιφερειακό Συμβούλιο σε Βουλή των Ελλήνων αναφορικά με την πλειοψηφία και την δεδηλωμένη, δεν θα το καταφέρουν και αυτό γιατί ο ρόλος του Περιφερειακού Συμβουλίου είναι διαφορετικός και κατά συνέπεια και η νομοθεσία που το διέπει.

πηγή-peloponnisosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ