Ν.Νικολάκου “υλοποιούμε το αλιευτικό καταφύγιο στους Αγίους Θεοδώρους”…!μια και “στοίχειωσε” του Βραχατίου…

103

Σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται σχετικά με το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με απόλυτη συνέπεια στην πολιτική της δέσμευση απέναντι στους πολίτες σχεδιάζει, βρίσκει τους απαιτούμενους πόρους και υλοποιεί έργα υποδομών κρίσιμα για την ανάπτυξη της περιφερειακής της οικονομίας. Παράλληλα με πλήρη γνώση των χρηματοδοτικών δυνατοτήτων αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες προκειμένου να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Η αποτελεσματικότητα της δραστηριότητάς μας είναι πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα και αυτό το αναγνωρίζουν οι Πελοποννήσιοι, οι οποίοι μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Σε ότι αφορά τις προσκλήσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τη βελτίωση αλιευτικών λιμένων, ιχθυοσκάλων και καταφυγίων, η Περιφέρεια Πελοποννήσου επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά έσπευσε να προετοιμαστεί κατάλληλα, σε αγαστή συνεργασία με τις Δημοτικές αρχές Τριφυλίας και Λουτρακίου, για την υλοποίηση των αλιευτικών καταφυγίων σε Μαραθόπολη, προϋπολογισμού 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, και Αγίους Θεοδώρους, προϋπολογισμού 4,5 εκατομμυρίων ευρώ αντίστοιχα.

Άμεση ήταν η απάντηση απο το Νίκο Γόντικα και τη “Λαική Συσπείρωση”  

Προκαλεί η διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Αντί να ζητήσει συγνώμη από τους κατοίκους της Τριφυλίας για τους χειρισμούς της με το αλιευτικό καταφύγιο στη Μαραθούπολη, ξαναπουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Ενώ καταστρατήγησαν κάθε νομιμότητα στη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, αφού έφεραν έργο 6 εκατ. Ευρώ εκτός ημερήσιας διάταξης, χωρίς εισήγηση, χωρίς καμιά προδιαγραφή, για να προλάβουν δήθεν τις προθεσμίες, τελικά «ξέχασαν» να στείλουν το φάκελο (!!!); Έχουν μελέτη και θα επανέλθουν; Όλα τελικά στο πόδι;

Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση

στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Αντί να ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα των πλατιών λαϊκών στρωμάτων, ασχολούνται με το πολιτικό μέλλον του κ. Τατούλη, με τα πλασαρίσματα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με τα εσωτερικά προβλήματα της πάλαι ποτέ κραταιάς ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ της Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ.

Οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, τα πλατιά λαϊκά στρώματα δεν έχουν να περιμένουν τίποτα θετικό, από αυτούς που στην προμετωπίδα έχουν την πολιτική προσωπική τους επιβίωση και γι’ αυτό αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα.

Να τους εγκαταλείψουν μαζικά, να συμπορευτούν με το ΚΚΕ, με τις ταξικές ριζοσπαστικές δυνάμεις σε όλα τα επίπεδα, για να δυναμώσει ο αγώνας, η ελπίδα και η προοπτική.

 

σ.σ.Η Πελοπόννησος  πετάει…κυριολεκτικά.

Το φράγμα του Ασωπού εδώ και καιρό έμεινε στην μέση και τώρα έχει μέινει και το αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου. Μιλάμε για απογείωση. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ