«Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι»:Κατενθουσίασε το θέατρο “Βασίλης Ρώτας – Εξαιρετική παράσταση στην Κόρινθο ( φωτογραφίες)

147

Μία θαυμάσια θεατρική παράσταση από το την ομάδα του του Κορινθιακού θεάτρου “Βασίλης Ρώτας”, ευτύχισαν να δουν το  περασμένο   Σαββατοκύριακο όσοι παρακολούθησαν ένα από τα ανυπέρβλητα αριστουργήματα του Τένεσι Ουίλιαμς, που μεταφέρθηκε στο θεατρικό σανίδι κάτω από την σκηνοθετική καθοδήγηση της Νίκη Κατσαρού , πλαισιωμένο από ένα επιτελείο εξαιρετικών ερμηνευτών .

Ανάμεσα στα πιο δραματικά έργα του διεθνούς ρεπερτορίου, το «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι», είναι δείγμα της ωριμότερης γραφής του Ουίλιαμς και αποκύημα μιας πολύ δύσκολης περιόδου για τον ίδιο. Θίγει ζητήματα οικεία από το περιβάλλον του, μιας και η λοβοτομή που υπέστη εν απουσία του η αδερφή του, Ρόζα, αποτελούσε πάντοτε μία ανοιχτή πληγή.

Επιπλέον, οι επίπονες προσπάθειες να κόψει τον ομφάλιο λώρο με την μητέρα του, αποτυπώνονται συχνά στα έργα του, όμως στο συγκεκριμένο καθίστανται παραπάνω από προφανείς.

Στην παράσταση ξεχώρισαν οι ερμηνείες της Βιβή Ασπρούδη και της Ελένης Μαυραγανης , συζύγου του  δήμαρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού, οι οποίες   απέδειξαν πως διαθέτουν  την απαιτούμενη  ερμηνευτική στόφα για να παίξουν δύο τόσο  απαιτητικούς ρόλους όπως είναι ο ρόλος της  “Βάιολετ “και της “Κάθριν”

Ερμήνευσαν με σειρά εμφάνισης οι:

 

Ελένη Μαυραγάνη

Κυριάκος Αγγελίδης

Παρασκευή Σκούρτη 

Αθανασία Λάσκα 

Ηλίας Κεστερζής

Βιβή Ασπρούδη 

Αναστασία Ρουστέμη – Γκουργιώτη

Με την παρουσία τους χθες Κυριακή ,τίμησαν την παράσταση ο δήμαρχος Κορινθίων Α. Πνευματικός και ο υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος με την σύζυγό του , αποδεικνύοντας πως ο πολιτικός πολιτισμός είναι πιο πάνω από τις μικροκομματικές σκοπιμότητες, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Θέμης Κουτσογκίλας.

Δείτε φωτογραφίες

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ