Ξεφορτωθείτε τις Κατσαρίδες για Πάντα!!!

129

Παρασκευή βράδυ: Έχετε βάλει τα παιδιά για ύπνο και αμέριμνοι χαλαρώνετε μπροστά στην τηλεόραση. Ξαφνικά, ένας ιπτάμενος «κροκόδειλος» εισβάλλει επιθετικά από την μπαλκονόπορτα και βολτάρει στο σαλόνι. Σε δευτερόλεπτα έχετε βρεθεί (επίσης πετώντας) σε άλλο δωμάτιο, αφήνοντας τον σύζυγο να «τα βάλει» με το θηρίο. Δύο βράδια αργότερα, η επίθεση συνεχίζεται επί του εδάφους αυτή τη φορά! Αρκετά με τις κατσαρίδες! Αυτό το καλοκαίρι θα απαλλαγούμε οριστικά!

Πώς θα απαλλαγείτε οριστικά από τις κατσαρίδες

Γνωρίστε τον εχθρό

Οι κατσαρίδες αποτελούν τα πιο απεχθή και ανεπιθύμητα έντομα. Υπάρχουν περισσότερα από 3.500 διαφορετικά είδη, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν αλλάξει μορφή και χαρακτηριστικά εδώ και 300 εκατομμύρια χρόνια! Οι θηλυκές κατσαρίδες δεν έχουν φτερά, οι αρσενικές, όμως, έχουν 2 ζευγάρια!Όλες τους έχουν μακριές κεραίες και ένα κεφάλι που εστιάζει προς τα κάτω.

Οι κατσαρίδες ζουν σε ζεστό, υγρό, δροσερό και σκοτεινό περιβάλλον, σε τροπικές και υποτροπικές περιοχές. Μόνο λίγα είδη κατσαρίδας προτιμούν το αστικό περιβάλλον –όμως είναι αρκετά για να δημιουργούν πρόβλημα, αλλά και να αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία, καθώς μεταφέρουν πολλούς παθογόνους μικροοργανισμούς. Οι κατσαρίδες προτιμούν να τρέφονται με ζάχαρη, άμυλο ή και λίπος, όμως στις… μεγάλες πείνες επιβιώνουν και με χαρτιά, ρούχα, ξύλο ή και με άλλα μικρά έντομα!

Αντιπαθούν το φως του ήλιου, γι’αυτό εμφανίζονται κυρίως τη νύχτα προς αναζήτηση φαγητού, ενώ συχνάζουν κυρίως κάτω από τα ντουλάπια του νιπτήρα, πίσω από τα ντουλάπια του νεροχύτη στην κουζίνα ή κάτω από μεγάλες συσκευές.

Αντιμετωπίστε τον εχθρό

H ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΔΏ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ