ΟΕΒΕ Κορινθίας: Φωτορεπορτάζ και βίντεο από την επιτυχημένη εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης κοπής πίτας

95

 

 

ΟΕΒΕ Ν. Κορινθίας έκοψε πριν από λίγο  με μεγάλη επιτυχία ,την πρωτοχρονιάτικη πίτας της ,στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Την ομοσπονδία τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί θεσμικοί φορείς του τόπου και σημαντικές προσωπικότητες

Οι Τυχεροί   της πίτας που βρήκαν   τα φλουριά ήταν ο Θοδωρής Κατσαμάκης , μηχανικός αυτοκινήτων , και ο  πρόεδρος Μεσιτών Πλιατσικίδης Σιδέρης.

Δείτε την  ομιλία του Προέδρου της ΟΕΒΕ Κορινθίας κ. Τάσου Μποζίκη

Αγαπητοί συνάδελφοι , αξιότιμοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φίλοι προσκεκλημένοι , σας εύχομαι προσωπικά και εκ μέρους του νεοεκλεγμένου Δ.Σ. της ΟΕΒΕ Κορινθίας Καλή Χρονιά!

Το 2018 έφυγε αξιοποιώντας την γνώση του … Ας αποτελέσει ένα εργαλείο ανάπτυξης για το 2019 για όσους “Επιχείρησαν ” και συνεχίζουν να “Επιχειρούν”….

Τα λάθη και οι εμπειρίες του 2018 ,ας γίνουν εμπειρίες ανάπτυξης για το 2019

Η ΟΕΒΕ Κορινθίας έχει σκοπό και αυτή την χρονιά να συνεχίσει και να επεκτείνει το έργο της με καινούργιες ιδέες που σκοπό θα έχουν πρωτίστως,  να ενισχύσουν την συμμετοχή των μελών στα τεκταινόμενα την ΟΕΒΕ.

Θα υπάρξουν πρωτοβουλίες που θα χαρακτηρίζονται από κοινωνικότητα και θα επιδιώξουμε την επαφή των μελών διαμέσου Internet , ώστε να ενημερώνονται για όλες μας τις δραστηριότητες.

Είμαστε βέβαιοι ότι το έργο μας θα χρίζει μεγάλου  ενδιαφέροντος ,που θα ενισχυθεί με σημαντικές ημερίδες με στόχο την πληρέστερη  ενημέρωση των επαγγελματιών της Κορινθίας.

Όλοι μαζί ενωμένοι θ΄αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα , για το καλό όλων των επαγγελματοβιοτεχνών του νομού Κορινθίας.

Στην προσπάθειά μας αυτή σας θέλουμε όλους κοντά μας μικρούς και μεγάλους !

Οι μικροαντιπαραθέσεις , τα μικροκομματικά συμφέροντα , οδηγούν σε αντίθετα αποτελέσματα!

Καλή χρονιά Ευτυχισμένο και Δημιουργικό και όσο το δυνατό λιγότερο προβληματικό το 2019!

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση

https://www.facebook.com/oevekorinthias/videos/1499299690202001/

 

  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ