Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν καμία δουλειά εκτός συνόρων

72

Την Πέμπτη 17/1/2019, υπαξιωματικός της φρεγάτας «Ναβαρίνον» κατά τη διάρκεια προετοιμασίας απόπλου του πλοίου, υπέστη τραυματισμό στο αριστερό του πόδι. Το ατύχημα έγινε όταν η σκάλα της φρεγάτας εγκλώβισε το πόδι του υπαξιωματικού. Η φρεγάτα βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή του Λιβάνου, σε αποστολή του ΝΑΤΟ.

Θυμίζουμε ότι στο ίδιο πλοίο υπηρετούσε τη θητεία του ο ναύτης Σταύρος Παπαδάκης (Στρατεύσιμος Δίοπος Μηχανικός- Τ/ΜΗΧ), ο οποίος είχε διαμαρτυρηθεί για τη συμμετοχή της φρεγάτας σε ΝΑΤΟική άσκηση εκτός συνόρων, όντας μέλος του πληρώματος.

Σε μια περίοδο που εντείνονται οι ανταγωνισμοί για τον έλεγχο των ενεργειακών πηγών, το μοίρασμα της λείας και τους δρόμους μεταφοράς Ενέργειας και εμπορευμάτων, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αξιοποιούνται όλο και περισσότερο, εμπλέκοντας τους στρατευμένους και τα μέσα του Πολεμικού Ναυτικού σε μεγαλύτερους κινδύνους, στο πλαίσιο των αποστολών ΝΑΤΟ – ΕΕ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για λογαριασμό της ελληνικής αστικής τάξης τηρεί τις «συμβατικές υποχρεώσεις» έναντι του ΝΑΤΟ, ζητώντας μάλιστα και περισσότερες αρμοδιότητες στην Ανατολική Μεσόγειο. Την ίδια θέση έχει και η ΝΔ.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν καμία δουλειά εκτός συνόρων.

Να γυρίσουν τώρα προσωπικό και μέσα από τις αποστολές αυτές.

Κανένας αξιωματικός και οπλίτης να μη συμμετέχει σε ΝΑΤΟικές ασκήσεις και αποστολές εκτός συνόρων

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ