Οι παρενέργειες της ήττας του Τατούλη…!!! εκτός από την εξουσία έχασαν και την ψυχραιμία τους

70

Πολύ πέρα και από τον συνήθη λαϊκισμό, στα όρια της γραφικότητας και φλερτάροντας με το… ασυνάρτητο, κινήθηκαν στην προχθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου.

Εχοντας απολέσει εκτός από την εξουσία και την ψυχραιμία τους, δυσκολεύονται να κρύψουν το θυμό τους και με κάθε ευκαιρία -ή χωρίς- επιτίθενται σε όσους θεωρούν υπεύθυνους για την εκλογική τους ήττα, πλήττοντας με τον τρόπο αυτό την αξιοπιστία του θεσμού της περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

 Δυστυχώς, διαψεύδονται όσοι πίστεψαν ότι ήταν “στιγμιαίες” οι εικόνες της πρώτης μετεκλογικής συνέντευξης, οι οποίες έκαναν το γύρο της Ελλάδας, όταν η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου επιτέθηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Αποδεικύνεται ότι αυτή τη στάση θα κρατήσουν, απέναντι σε όλους τους θεσμούς.

Στο στόχαστρο του Π. Τατούλη κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης μπήκαν για ακόμα μια φορά ο νέος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκη, και φυσικά, ο Τύπος. Στο πλευρό του Π. Τατούλη και της Ντ. Νικολάκου, κάνοντας… αντιπολίτευση στον Π. Νίκα, στάθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιανακούρας και οι σύμβουλοι Απόστολος Παπαφωτίου και Φάνης Στεφανόπουλος. Ο κ. Γιαννακούρας μάλιστα κατηγόρησε μεταξύ άλλων τον κ. Νίκα ότι θέλει να αφήσει χωρίς νερό τον οικισμό Κουρουβέλι της κοινότητας Βαλτεσινίκου, επειδή ζήτησε από τους περιφερειακούς συμβούλους να μην ψηφίσουν τα 34 “ρουσφέτια” Τατούλη.

Την ίδια… αντιπολιτευτική τακτική ακολούθησαν και τα υπόλοιπα μέλη της περιφερειακής αρχής, κατηγορώντας τον νέο περιφερειάρχη αφενός για αντιθεσμική παρέμβαση επειδή δεν έχει ακόμα ανακηρυχθεί επισήμως περιφερειάρχης (όπως δήλωσε η κ. Νικολάκου), και αφετέρου επειδή χαρακτήρισε “ρουσφέτια” τις 34 προγραμματικές συμβάσεις της Περιφέρειας με δήμους, στην εκπνοή της θητείας της.

πηγή-eleftheriaonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ