Δημοτική αγορά Κορίνθου: Τοποθετήσεις θεσμικών μετά την νέα πρόταση του Α. Πνευματικού

108

Ο Αλέκος Πνευματικός ανακοίνωσε πως θα προτείνει στο Δημοτικό συμβούλιο η δημοτική αγορά να ανακατασκευαστεί από το Δήμο με το υπάρχον σχέδιο ώστε να στεγαστούν οι δημοτικές υπηρεσίες αφού δεν υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον.

Με τον τρόπο αυτό πιστεύει πως ο Δήμος θα γλιτώσει χιλιάδες ευρώ από ενοίκια, ενώ παράλληλα  θα ζωντανέψει και το κέντρο της …

Η αλήθεια είναι πως για την δημοτική αγορά Κορίνθου 10 χρόνια τώρα έχουν χυθεί πολλά κιλά μελάνι και έχουν γραφτεί χιλιάδες επί χιλιάδων λέξεων στην προσπάθεια εξεύρεσης οριστικής λύσης και αποκρυπτογραφήσης των πρόθεσεων του Δήμου Κορινθίων σχετικά με το πολύπαθο θέμα της δημοτικής αγοράς και από ότι φαίνεται θα θυθεί και άλλο.

Στροφή 180 μοιρών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η νέα πρόταση του Αλέξανδρου Πνευματικού, που ακυρώνει την προηγούμενη , για μια δημοτική αγορά με προϊόντα της Κορινθιακής γης.

Παρόλαυτα έστω και έτσι, το θέμα είναι η ανακατασκευή της και να  περάσει από το δημοτικό συμβούλιο η νέα πρόταση, μετά τις τελευταίες διαφοροποιήσεις των δημοτικών  συμβούλων της δημοτικής αρχής ,

Οι πρώτες τοποθετήσεις ξεκίνησαν όπως αυτή του Δημήτρη Πρωτοπαπά που έχει αρθρογραφήσει και άλλες φορές για το θέμα της αγοράς .

Αναμένουμε τις τοποθετήσεις του Εμπορικού Συλλόγου, της ΟΕΒΕ και του Επιμελητηρίου που χρήζουν μεγάλου ενδιαφέροντος.

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Πρωτοπαπά στο fecebook

 

 

Η Πρώτη news  Κορινθίας εύχεται  για άλλη μία φορά ,η δημοτική αγορά  και το ζήτημα της ανακατασκευής της να μπει επιτέλους  σε τροχιά οριστικής επίλυσης, ώστε το μνημειακό αυτό κτίριο να αποτελέσει κόσμημα για την πόλη μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ