Οι πρώτες Αποκλειστικές δηλώσεις του Σωτήρη Μουρίκη ως υποψήφιου Περιφερειακού Σύμβουλου με τον Παναγιώτη Νίκα

80

Συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας και Υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος ΣΗΜΕΡΑ» με τον Ευθύμιο Κάππο.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Σωτήρη Μουρίκη .

Η υποψηφιότητα του κ. Μουρίκη ήταν εντελώς αναμενόμενη και κάτι που συζητείτο ευρέως σε όλα τα πολιτικά πηγαδάκια , αφού ήταν εκείνος που από την αρχή της υποψηφιότητας του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα , συντόνιζε και συνέβαλε για την σύσταση του ψηφοδελτίου της Παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο»

Ο Σωτήρης Μουρίκης είναι γνωστός Κορίνθιος από την ενασχόληση του με τα κοινά ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού στο δήμο Κιάτου και από της ενασχόληση του με τις Επιμελητηριακές εκλογές , ως επικεφαλής παράταξης ,εκλεγόμενη ως δεύτερη δύναμη στο Επιμελητήριο Κορινθίας .

Επιτυχημένος επιχηρηματίας με δυο σοβαρές επιχειρήσεις την Autovision Motovision Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ και το γνωστό σε όλους SEA & SAND bar – restaurant

H Πρώτη news Κορινθίας  επικοινώνησε αμέσως μαζί του , δίνοντας ,  μας τις πρώτες δηλώσεις ως υποψήφιος  Περιφερικός σύμβουλος.
Δείτε τι δήλωσε:
Η πρόταση του Παναγιώτη Νίκα είναι ιδιαιτέρως τιμητική για εμένα και θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί μου δίνετε η δυνατότητα να δώσουμε όλοι μαζί μια ώθηση στην Πελοπόννησο που σε πολλούς τομείς έχει μείνει πολύ πίσω και περισσότερο όλων στην προώθηση της Επιχειρηματικότητας.
Ερχόμαστε να δώσουμε όραμα και ελπίδα για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου που χειμάζει .

Θα ήθελα μόλις οι Πελοποννήσιοι πολίτες μας δώσουν της ευκαιρία ν΄αναλάβουμε τα ινία της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,να ζητήσω από τον Παναγιώτη Νίκα την υπευθυνότητα και τον συντονισμό των επιμελητηρίων της Πελοποννήσου για να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στην Πελοπόννησο,   με πρωταρχικούς μας  στόχους το τρίπτυχο Κοινωνία – Ανάπτυξη – Καινοτομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ